16/05/2024

«Πόρνη ο McGregor κάνει τα πάντα για χρήματα»

Λάβρος κατά του Conor McGregor ο Fabricio Werdum ο οποίος δεν συγχωρεί τον Ιρλανδό για όσα είχε πει εναντίον αυτού και του γυμναστηρίου που προπονείται.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του UFC που είναι επίσης… μανούλα στο trash talking ρωτήθηκε ξανά για τον επίσης πρωταθλητή Conor και τα είπε όλα! Σε πρώτη φάση ο Werdum απείλησε τον Ιρλανδό πως σε περίπτωση που βρεθούν στο ίδιο μέρος κι εκείνος του πει ή κινηθεί… κάπως εναντίον του τότε δεν θα υπολογίσει τίποτα και θα τον χτυπήσει με καρέκλα!

Σταμάτης Μπιτάκος: Να τον αγαπάς ή να τον μισείς;..

Και πάμε στα καλύτερα με τον Fabricio να ξεκινάει καλά τις δηλώσεις του περί του αθλητή McGregor, αλλά να καταλήγει με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς: «Ξεκίνησε καλά την καριέρα του όμως είναι φθηνός και πουλήθηκε για τα χρήματα. Ξεπέρασε τις γραμμές για τα λεφτά… Καταφέρθηκε εναντίον του Χριστού. Ένας πραγματικός κλόουν.»

Top 5 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Μοχάμεντ Άλι 

Δεν σταμάτησε όμως εκεί συνεχίζοντας: «Είναι πολύ σωστό οι μαχητές να παλεύουν για χρήματα αλλά όχι να ξεπουλιούνται σαν πόρνες. Στη Βραζιλία τέτοιους ανθρώπους τους λέμε πόρνες γιατί κάνουν τα πάντα για τα υλικά αγαθά…»

Σ’αρέσουν οι ΜΜΑ; Βρες τη σχολή σου τώρα!