11/05/2024

Πρωταθλητής του UFC ζούσε με 188 ευρώ από τον… ΟΑΕΔ της Ιρλανδίας!

Ο Conor McGregor παρά το γεγονός πως έχει καταφέρει να διχάσει τον κόσμο ως προς την αγάπη και το μίσος που τρέφουν γι’αυτόν μπορεί να νιώθει περήφανος ότι όλα όσα έχει κερδίσει αποτελούν αποτέλεσμα έργου! Σε μία από τις δηλώσεις του ο Ιρλανδός αναφέρθηκε στην επί οκτώ χρόνια σύντροφό του και για την υπομονή την οποία έκανε αυτή έως ότου να καταφέρει ο McGregor να της προσφέρει όλα αυτά για τα οποία η Dee Delvin έκανε απίστευτη υπομονή και την στήριξε.

Σύμφωνα με τα Μέσα που μεταφέρουν τις δηλώσεις ο Conor αποκάλυψε πως ζούσε από το ταμείο ανεργίας και τα 188 ευρώ που του προσέφερε το ιρλανδικό κράτος. Σημείωσε πως όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που αυτός δεν δούλευε αλλά έκανε σκληρές προπονήσεις για να πετύχει τους σκοπούς του η γυναίκα του έκανε απίστευτη υπομονή και τον στήριξε με τον πλέον καλύτερο τρόπο.

Ο Ιρλανδός μάλιστα ανέφερε ότι και σήμερα που το πράγματα είναι καλύτερα γι’αυτόν και την οικογένειά του η Dee δεν έχει αλλάξει καθόλου και κάθε φορά που επιστρέφει από την προπόνηση συνεχίζει να του λέει τα ίδια με τον παλιό καιρό. Στο κλείσιμο των συγκεκριμένων δηλώσεων ο McGregor τόνισε πως ό,τι κάνει το κάνει για τη γυναίκα του και χάρη της υπομονής που έκανε αυτή γι’αυτόν.