27/04/2024

Προκαλεί ο Weidman, αγνοεί ο Silva και ο White… τρελαίνεται!

Μήνες ολόκληρους τώρα βλέπουμε τον Chris Weidman να προκαλεί απροκάλυπτα τον Anderson Silva, τονίζοντας μάλιστα πως ο «Spider» ούτε λίγο ούτε πολύ τον αγνοεί, καθώς φοβάται να τον αντιμετωπίσει!

Ο άτυχος Weidman ο οποίος μέσα στο 2012 τα… έπαθε όλα, αφού καταστράφηκε το σπίτι του από τυφώνα και τραυματίστηκε στον ώμο, γεγονός που τον στέλνει για… νυστέρι και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε περίπου δύο μήνες, ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία του για αγώνα με τον Silva.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παλαιστής τονίζει μέσω δηλώσεών του ότι έχασε μία τεράστια ευκαιρία να αγωνιστεί με τον Boetsch (σ.σ. παιχνίδι το οποίο έκανε και κέρδισε ο Κώστας Φιλίππου), αλλά δεν περιμένει πλέον κανέναν… Θεωρεί πως του αξίζει τουλάχιστον μία ευκαιρία να παίξει τον ερχόμενο Ιούνιο με τον Anderson, αφού είναι ο μοναδικός που ζητάει στα ίσα παιχνίδι με τον Βραζιλιάνο.

Τονίζει επίσης πως ειδικά μετά την ήττα του Bisping από τον Belfort, αυτός είναι που πρέπει να πάρει την ευκαιρία να παίξει! Μια και ο έτερος Βραζιλιάνος είχε τον αγώνα του με τον “Spider”

Με αυτά κι με αυτά όμως φτάσαμε σε ένα σημείο που ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος του UFC, Mr. Dana White δεν ξέρει τι του γίνεται και γεμάτος νεύρα μιλάει για φήμες που αντιστοιχούν σε μ@!#@# και τη στιγμή που το συγκεκριμένο παιχνίδι θα «κλείσει» όλοι θα το μάθουν.

Στην αντίπερα όχθη η πλευρά Silva δεν λέει πολλά… Απλά πράγματα: «O Weidman είναι αντιεμπορικός! Δεν παίζουμε με αντιεμπορικούς…»