04/05/2024

Ποια η σχέση του Αλέξη Σαββίδη με το UFC της Σουηδίας

Πρόσφατα βγήκε η ανακοίνωση ότι ο Ιρλανδός Paul Redmond μπήκε και αυτός στην κάρτα του UFC on FOX 14 της Σουηδίας με την μάχη Gustafsson vs Rumble. Ποιος είναι ο κύριος; Είναι ο μαχητής που αντιμετώπισε ο Αλέξης Σαββίδης στο Cage Warriors 70 στην Ιρλανδία και τα πήγαινε περίφημα μέχρι που ένα λάθος του κόστισε την υποταγή. Άφησε όμως εξαιρετικές εντυπώσεις στην διοργάνωση που θα τον περιμένει να τελειώσει το φανταρικό του.

Όμως η σχέση του Σαββίδη με το συγκεκριμένο event δεν τελειώνει εκεί. Όπως όλοι ξέρετε, ελπίζω, το μεγάλο γεγονός για τους Έλληνες είναι ότι για πρώτη φορά Έλληνας μαχητής που έπαιξε και έφτιαξε την καριέρα του στις ελληνικές διοργανώσεις, ο Τόνυ Χριστοδούλου δηλαδή, θα κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση στον κόσμο κόντρα στον Ρώσο Mairbek Taisumov. Ο Τόνυ Χριστοδούλου είναι ο μόνος άλλος μαχητής που έχει κερδίσει τον Σαββίδη και μαζί με τον Redmond θα ντεμπουτάρουν και οι δύο στο UFC της Σουηδίας.

Προφητικό για τον νεαρό και ταλαντούχο μαχητή; Μπορεί, εξάλλου όλος ο ελληνικός κόσμος αναγνωρίζει το ταλέντο του και τις προοπτικές που μπορεί να έχει αν δουλέψει σκληρά!