04/05/2024

Πλασάρης: «Το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου με Νικολακόπουλο»

Δεν φαίνεται να αποθαρρύνθηκε καθόλου ο Χρήστος Πλασάρης μετά την ήττα με ομόφωνη απόφαση στο GFC 6 και τη ρεβάνς με τον Αλέξη Νικολακόπουλο, δηλώνοντας στο προφίλ του στο facebook ότι «,έχασα μια μάχη ναι!Αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται..γιατί αυτός ειναι σκοπός της ζωής μου να πολεμάω για να ειμαι ζωντανός..». Οι δύο τους απέδειξαν χτες για ακόμη μια φορά ότι είναι οι καλύτεροι της κατηγορίας τους, εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένοι σε όλα τα επίπεδα και δώσαν ένα ματς τρομερό. Δείτε τί έγραψε ο Πλασάρης στον τοίχο του:

«Δύο λόγια μετά τον αγώνα. Σας ευχαριστώ όλους μα όλους που ήσασταν εκεί και με στηρίξατε, όσοι ήρθατε από Θεσσαλονίκη αλλά και από Αθήνα. Έχασα μια μάχη ναι!Αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται..γιατί αυτός είναι σκοπός της ζωής μου να πολεμάω για να είμαι ζωντανός..

Είμαι σίγουρος πως απολαύσατε το ματς. Ευχάριστο τον Αλέξη Νικολακόπουλο, ήταν το καλύτερο παιχνίδι μέχρι τώρα της μικρής μου σταδιοδρομίας..πιστεύω όμως και για αυτόν ήταν το καλύτερο ματς που έχει παίξει μέχρι τώρα!! Σίγουρα ο δρόμος κάποια στιγμή θα μας φέρει πάλι αντιμέτωπους και θα γίνει για άλλη μια φορά χαμός..και τώρα ας ξεκουραστώ λίγο.  Καληνύχτα φίλοι μου…(πωω ρε φιλεεεε τι ματσάρα)