08/05/2024

Πλακώθηκαν Manuwa και Cormier στο… twitter

O πρωταθλητής της light heavyweight κατηγορίας και ένας εκ των κορυφαίων διεκδικητών ο Jimi Minuwa… ξεμαλλιάστηκαν μέσω twitter και πλέον το UFC αποφασίζει το τι μέλλει γενέσθαι. 


Το UFC μέσω του προέδρου του Dana White ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι τη ρεβάνς τίτλου μεταξύ των Jon Jones και Daniel Cormier. Παρ’όλα αυτά ο πρωταθλητής της κατηγορίας βλέπει άλλον αντίπαλο και μάλιστα ανυπομονεί να μπει μαζί του στο κλουβί για να τον παίξει όρθια μάχη και να τον πάει και ΚΟ!

Πρόκειται για τον Jimi Minuwa ο οποίος είναι ένας εκ των κορυφαίων της κατηγορίας, αλλά δεν έχει κάνει ακόμη το μεγάλο μπαμ που θα τον στείλει να διεκδικήσει τον τίτλο…

Από τις κουβέντες που αντάλλαξαν αμφότεροι φάνηκε ότι το UFC έχει κάνει πρόταση στον Άγγλο για να παίξει με τον «DC» αλλά ο πρωταθλητής δεν υπέγραψε το συμβόλαιο. Ο Cormier το αρνήθηκε ότι δεν έχει υπογράψει και ζήτησε δημόσια να του φέρουν το συμβόλαιο για να παίξει με τον Minuwa.

Ο Jimi έχει δύο ήττες στην καριέρα του σε σύνολο 19 αγώνων από τους Gustafsson και Anthony Johnson. Στις τελευταίες του δύο αναμετρήσεις έχει κερδίσει με ΚΟ τους Corey Anderson, Ovince Saint Preux.

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

O Lomachenko… παρήγγειλε όλους τους πρωταθλητές!

Φλοριάν Μάρκου: «Θα παίξω με τον άχρηστο να του σπάσω τα μούτρα»

Μια στο συκώτι και τέλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK