19/05/2024

Παρασκήνιο: Ποιες κλειδώθηκαν σε δωμάτιο και έπαιξαν ανελέητο ξύλο!

Ποιος Conor McGregor; Ποιος Diaz και ποιο Stockton; Τον Ιούλιο έχουμε Πολωνία εναντίον Βραζιλίας και οι ατίθασες πρωταγωνίστριες της συγκεκριμένης μάχης δεν κρατιούνται!

Αφήστε στην άκρη τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που οι δύο κυρίες κόντεψαν να… δείρουν ακόμη και τον Dana White επί σκηνής, αλλά διαβάστε παρακάτω την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του προέδρου του UFC σχετικά με τις Joanna JedrzejczykClaudia Gadelha.

Σε πρώτη φάση να σας αναφέρουμε ότι οι δύο κοπέλες έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες τον Δεκέμβριο του 2014 με την Πολωνέζα να παίρνει την πιο δύσκολη νίκη της καριέρας της αφού η συνάδερφος της αντιστάθηκε σθεναρά στο στράικινγκ της όμως ηττήθηκε με πλειοψηφική απόφαση.

https://www.youtube.com/watch?v=_HHeWtukKvk

Δεν γράφουμε όμως για έναν κοινότυπο ανταγωνισμό και τη διεκδίκηση της κορυφής που φέρνει χρήμα, ζώνες και δόξα. Εδώ θα γράψουμε για… μίσος και ειδικά μετά απ’αυτά που αποκάλυψε ο Dana White κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Joanna μισεί την Claudia και η Claudia την Joanna.

Ο πρόεδρος της κορυφαίας MMA διοργάνωσης αποκάλυψε σκηνές άγριας μάχης μεταξύ των δύο μέσα σ’ένα δωμάτιο με κλωτσιές στον αέρα, μπουνιές και βρισιές.

H CLAUDIA ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ

«Οι δύο κοπέλες όταν σταματήσαμε να γυρίζουμε στο Ultimate Fighter ξεκίνησαν ένα απίστευτο καυγά. Τα φώτα έσβησαν κι αυτές άρχισαν να ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι. «

Σύμφωνα με τον Dana που ανέφερε στα Μέσα ότι χθες όταν συναντήθηκαν η Joanna καθόλου τυχαία δεν έδειξε στην Βραζιλιάνα το μπουκάλι με το νερό που βρισκόταν στο τραπέζι: «Μάλωσαν στο Ulitmate Fighter και αντάλλαξαν κάποιες βρισιές. Λίγο αργότερα κι ενώ όλα έδειχναν ήρεμα η Joanna πήρε ένα μπουκάλι με νερό και την χτύπησε με αυτό. Τα φώτα έσβησαν το ίδιο και οι κάμερες και όλοι γίναμε μάρτυρες ένα καυγά που όμοιο του στο TUF δεν έχω δει ποτέ.»