17/05/2024

Παναγιώτης Στρουμπούλης: Bρήκα το καλό μου striking!

Στην όρθια μάχη πήρε μία σπουδαία νίκη ο Παναγιώτης Στρουμπούλης κόντρα στον σκληροτράχηλο Ρόμπερτ Ογκανεσιάν και έγινε το πρόσωπο της βραδιάς στο GFC, με το εντυπωσιακό τελείωμα που πέτυχε. Ο MMAer αναφέρθηκε αρχικά στους λόγους που τον είδαμε περισσότερο στο striking.

« Ο Ρόμπερτ είναι πρωταθλητής πυγμαχίας και πολύ καλός μάλιστα, αλλά κι εγώ υπήρξα στο παρελθόν πρωταθλητής kickboxing και Muay Thai, με αρκετούς αγώνες πυγμαχίας. Έχω δουλέψει τόσο καλά που νιώθω το ίδιο άνετα και στην όρθια μάχη και στο έδαφος», τόνισε αρχικά ο Στρουμπούλης που ρωτήθηκε αν γνώριζε για τον τραυματισμό του Ογκανεσιάν.

« Όχι δεν γνώριζα ότι ήταν τραυματισμένος. Κι εγώ ήμουν από τον Σεπτέμβρη, μετά από σπάρινγκ με τον Γιάννη Στοφορίδη στο Golden Corner . Είχα ραγισμένη μύτη, είχα κάνει ελάχιστα σπάρινγκ. Ακόμα και στο grappling είχα πρόβλημα. Αυτό οπότε δεν είναι δικαιολογία. Αν δεν ένιωθε έτοιμος να μην έπαιζε, αλλά δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, πως δεν δύναται να παίξει», ανέφερε ο hadrcore που δεν ξέχασε να αναφερθεί στην συμβολή των προπονητών του.

« Με βοήθησαν πολύ Γιδάκος και Ξερικός. Βρήκα τον καλό μου εαυτό στο striking αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον δάσκαλο Νίκο Σφυρίδη που μου φρέσκαρε τους αγκώνες και τον έναν και μοναδικό Δημήτρη Μόχου, που χωρίς αυτόν δεν πάρω ούτε για νερό».

Τέλος ο Στρουμπούλης έστειλε μήνυμα για το μέλλον:

«Παίζω με όλους και το έχω αποδείξει όλο αυτό τον καιρό».