03/05/2024

Παίζοντας με σπασμένο σαγόνι από τον πρώτο γύρο

Παλικάρι ο John Lineker ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι έπαιζε από το πρώτο κιόλας λεπτό με τον Tj Dillashaw έχοντας σπασμένο σαγόνι.


Σύμφωνα με τις ιατρικές ανακοινώσεις του UFC ο Βραζιλιάνος υπέστη δύο κατάγματα στο σαγόνι καταφέρνοντας όμως να βγάλει κανονικά το ματς με τον πρώην πρωταθλητή της bantamweight. Το MMAFighting επικοινώνησε με τον Lineker κι αυτός επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του.

«Προήλθε από μια κλωτσιά που με χτύπησε στο πρόσωπο στο άνοιγμα του πρώτου γύρου της μάχης. Δεν κατάλαβα τίποτα και δεν με πόνεσε καθόλου. Το μόνο που άκουσα ήταν ένα… κρακ, αλλά δεν ζαλίστηκε και συνέχισα κανονικά Στον δεύτερο γύρο το ένιωσα καλύτερα και στον τρίτο τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο.»

Ο Lineker που έχασε για πρώτη φορά ως bantamweight είπε επίσης ότι μπορεί να φάει κανονικά όμως θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά σε περίπου τρεις γύρους. Η NAC ανακοίνωσε ότι ο Βραζιλιάνος θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά σε έξι μήνες…

Υπενθυμίζουμε ότι το ματς Dillashaw – Lineker έγινε στις 30 Δεκεμβρίου με τον Tj να παίρνει τη νίκη με καταπληκτική εμφάνιση που πιθανόν να του δώσει την ευκαιρία να του να πάρει πίσω τον τίτλο του. Κάτοχος της ζώνης της bantamweight κατηγορίας είναι πλέον o Cody Garbrandt που νίκησε στο ίδιο σόου τον Dominick Cruz.

ΚΑΙ «ΕΦΑΓΕ» ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΛΟ Ο LINEKER:

Ufc 207 💀🗡 Tj Dillashaw vs John Lineker Tj defeated Lineker via unanimous decision . Tj Dillashaw demands title shot after win over Lineker #mmagamesnfightinghighlights @tjdillashaw

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης YOUR HOME FOR MMA HIGHLIGHTS (@mmagamesnfighting) στις