18/05/2024

Ο Rampage Jackson εξηγεί την αποχώρησή του από το UFC

Με την νέα του θέση κάπου ανάμεσα στο Bellator, το TNA Wrestling και το Spike Tv, ο πρώην πρωταθλητής του UFC Rampage Jackson φαίνεται πιο ήρεμος και έτοιμος να συζητήσει γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από την κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση στον κόσμο.

«Αμφιβάλλω ότι θα λείψω του White καθόλου» είπε ο Jackson σε πρόσφατη συνέντευξη, «είμαι σίγουρος ότι ήμουν αγκάθι στο πλευρό του εδώ και πολύ καιρό. Έκανα ότι μπορούσα για να φτιάξω τη σχέση αυτή. Ειλικρινά παραδέχομαι ότι δεν έπρεπε να δεχθώ να παίξω στο A-Team ενώ ήμουν προγραμματισμένος να παίξω με τον Rashad στο Μέμφις. Το ξέρω ότι τα έκανα χάλια τότε. Γιαυτό δεν αποσύρθηκα από τη μάχη μου με τον Ryan Bader στην Ιαπωνία αν και πίστευα ότι μπορούσα να τον κερδίσω και τραυματισμένος. Ήθελα να δείξω στoν Dana καλή πρόθεση αλλά μετά τα χάλασε όλα αυτός.  

Έλεγε μπροστά μου ότι όλα ήταν καλά και μετά στον Τύπο με έκραζε ότι δεν πέτυχα το βάρος μου κτλ. Τότε αποφάσισα ότι ήθελα να φύγω από το UFC.»

Όσον αφορά το μέλλον του στο Bellator, ο Rampage φάνηκε σίγουρος ότι πήρε την σωστή απόφαση.

«Είμαι σε πολύ καλύτερη φάση. Δεν μπορώ να εξηγήσω καλά. Όταν δακρύζεις από την προσπάθεια και αυτοί (σ.σ. το UFC) δεν σε αφήνουν να έχεις σπόνσορες ή τους φορολογούν ή δεν σε αφήνουν να κάνεις μία ταινία… Είμαστε άνθρωποι,  πολλοί θα έδιναν το αριστερό τους πόδι για να παίξουν σε μία τόσο γνωστή ταινία. Το Bellator με στήριξε, μου είπε ότι θα μου βρουν ταινίες, ότι μπορώ να έχω όσους σπόνσορες θέλω και ότι στην τελική αυτό θα κάνει καλό και στην διοργάνωση… «