14/05/2024

Ο NIVO στο κλουβί του GFC!

To Greek Fighting Championship (G.F.C) , η κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση σε οκτάγωνο στην Ελλάδα, επιστρέφει στην Αθήνα στις 25 Ιανουαρίου για το 5ο event της και το πιο δυνατό μέχρι σήμερα.

Η μεγάλη ομάδα του G.F.C με επικεφαλής τον Γιώργο Βεντούρα έχει «κλείσει» για το κλειστό του Tae Kwon Do στο Φάληρο τους πιο ταλαντούχους Έλληνες μαχητές ενώ ετοιμάζουν και πάρα πολλές εκπλήξεις που θα ανεβάσουν όλο το άθλημα.

Σήμερα, ανακοινώνεται για πρώτη φορά ότι ο Νίκος «NIVO» Βουρλιώτης, ηγέτης των Goin’ Through και ηγετική φυσιογνωμία της ελληνικής hip hop και RnB σκηνής, θα είναι ο μεγάλος παρουσιαστής, όχι μόνο του GFC 5 της 25ης Ιανουαρίου αλλά και των τεσσάρων GFC events που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2014.

Το event στηρίζει φυσικά όλο το Family the label ενώ εμφάνιση έκπληξη ετοιμάζει και το συγκρότημα Furor, αφού ο «NIVO» φαίνεται να πιστεύει πολύ στις ΜΜΑ και στο εγχείρημα του GFC ενώ και ο Γιώργος Βεντούρας εκτιμά την προσφορά του στην Ελληνική μουσική σκηνή.

Οι δυνατοί με τους δυνατούς σε μία συνεργασία με μέλλον που αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο το GFC και τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα.