15/05/2024

Ο Lazar Stojadinovic στο XPLOSION 2014 με Γ. Παπουναϊσβίλι!

Δεν τα κατάφερε να έρθει στο 1o CFO αφού ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα όμως τελικά ο featherweight πρωταθλητής της πολύ καλής διοργάνωσης CFA στις ΗΠΑ Lazar Stojadinovic θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο XPLOSION της Κέρκυρας στις 28 Ιουνίου ενάντια στον άνθρωπο των ειδικών αποστολών και εκπλήξεων Γιώργο Παπουναϊσβίλι!

Μετά την ερχομό του Georgi Stoyanov στο GFC 5 όπου και έχασε από τον Tόνυ Χριστοδούλου, ακόμη ένας ξένος αθλητής υψηλού επιπέδου έρχεται στην Ελλάδα να αγωνιστεί φέτος. Εξάλλου αν δεν είχε τραυματιστεί πέρυσι, ο Lazar κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν στο UFC σήμερα όπως είναι όλοι οι άλλοι πρωταθλητές του CFA. Δεν είναι τυχαίο ότι το Νοκ Άουτ με το οποίο κέρδισε την ζώνη του CFA ήταν εκείνη την χρονιά το καλύτερο σύμφωνα με το κανάλι HDnet.

Από την άλλη μεριά ο φρέσκος πρωταθλητής του Cage Survivor, Παπουναϊσβίλι σίγουρα έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνει τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Lazar έρχεται από μεγάλη αποχή και τραυματισμό.

Για να δούμε παιχνίδι που ήταν άνετα main card σε κάθε διοργάνωση.