21/05/2024

Ο GSP υποκλίνεται και μπαίνει στο οκτάγωνο μετά από τρία χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το UFC 209 θα μείνει στην ιστορία και γιατί αποτέλεσε το σόου στο οποίο πραγματοποιήθηκε η επίσημη επιστροφή του Georges St. Pierre έστω κι αν ο Καναδός σούπερ σταρ δεν μπήκε να αγωνιστεί αλλά για να μιλήσει στα media και να συναντηθεί με τον πρώτο του αντίπαλο και πρωταθλητή της middleweight Michael Bisping. 


Στο επίσημο κανάλι του UFC στο youtube «ανέβηκε» ένα ξεχωριστό βίντεο με την πρώτη είσοδο του GSP στο οκτάγωνο έπειτα από τρία χρόνια απουσίας. Υπενθυμίζουμε πως ο Καναδός πρωταθλητής έπαιξε για τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2013 και κέρδισε τον Johny Hendricks έχοντας υπερασπιστεί για ένατη και τελευταία φορά τον τίτλο της welterweight κατηγορίας.

Ο GSP όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μπαίνει μέσα στο κλουβί αφού πρώτα υποκλίνεται και μετά γυρίζει μέσα στο οκτάγωνο κάνοντας παράλληλα σκιαμαχία. Ο Καναδός μπορεί να είναι με επίσημη περιβολή παρ’όλα αυτά φροντίζει να έχει βγάλει τα παπούτσια του πριν μπει στο κλουβί και έπειτα δείχνει τις κινήσεις του θυμίζοντάς μας τον παλιό καλό αθληταρά Καναδό πρωταθλητή των ΜΜΑ.

Φυσικά, το πόσο καλά είναι ο GSP θα φανεί στην πράξη πιθανότατα τον Ιούλιο που θα διεκδικήσει τον τίτλο της middleweight από τον Michael Bisping. Οι δύο μαχητές συναντήθηκαν χθες και ανάμεσά τους υπήρξε ένταση με έντονη λογομαχία (σ.σ. διαβάστε το σχετικό άρθρο και δείτε το βίντεο).

 

Ο GEORGES ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

 

TO LIVE TOY FIGHTSPORTS ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ UFC 209

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Ο Παπαδόπουλος «πουλάει» και το promotion τον θέλει συνέχεια στις οθόνες μας!

ΑΚΥΡΟ το Nurmagomedov vs Ferguson από το UFC 209!

Προσβολές και διάθεση για πολύ ξύλο στο πρώτο faceoff GSP vs. Bisping! (BINTEO)