29/04/2024

Ο… GSP «λοκάρει» τον Woodley

O Tyron Woodley είναι πανάξια εδώ και μερικές ημέρες ο πρωταθλητής της welterweight κατηγορίας αφού τελικά… έσπασε τα προγνωστικά και με μια διαστημική μπουνιά έστειλε τον «ατσάλινο» μέχρι τότε Lawler εκτός μάχης.

Στη νέα εποχή λοιπόν που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο στο UFC και τη συγκεκριμένη κατηγορία ο Woodley… εξηγήθηκε ευθύς εξαρχής σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του για να κρατήσει τον τίτλο και να γράψει ιστορία.

Πρώτον: Ο Tyron δεν θέλει να παίξει με τον νούμερο ένα διεκδικητή του τίτλου τον Thompson. Πράγμα όμως που δεν θα το αποφύγει αφού από το τελευταίο κιόλας ματς του Stephen o οργανισμός είχε ξεκαθαρίσει ότι ο αυτός θα είναι ο διεκδικητής της ζώνης πράγμα που βάσει αντικειμενικότητας είναι 100% δίκαιο.

Δεύτερον: Ο νέος πρωταθλητής πέταξε το γάντι σε δύο ανθρώπους.

Α) Αρχικά αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει με τον Nick Diaz τον οποίο χαρακτήρισε ο ίδιος ως έναν από τους πέντε καλύτερους μαχητές στην ιστορία των ΜΜΑ στη welterweight κατηγορία.

Β) Πώς όμως ο Woodley θα άφηνε εκτός στόχων τον άνθρωπο που ομολογουμένως είναι το νούμερο στην κατηγορία. Εννοείται πως ο Tyron θέλει τον Georges St. Pierre…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κάπου εδώ φτάνουμε και στην ουσία του θέματος η οποία μας παρουσιάζεται σήμερα και συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα στο MMAFighting. Το κορυφαίο αμερικανικό Μέσο εμφανίζει ρεπορτάζ με τον GSP πρωταγωνιστεί.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο έγινε επικοινωνία με τον Καναδό MMAer μέσω μηνυμάτων. Στην ερώτηση λοιπόν: Θα ήθελες να παίξεις με τον Woodley; Το σάιτ υποστηρίζει ότι ο Georges απάντησε ορθά και πιο κοφτά από ποτέ μ’ένα βροντερό και απλό: Ναι.