29/04/2024

«O Alvarez θα διαλύσει τον McGregor»

dome2Τελείως αντίθετος με την ιδέα του Conor να παίξει την επόμενη μάχη του με τον Lightweight πρωταθλητή Eddie Alvarez είναι ο middleweight πρωταθλητής του UFC, Michael Bisping. Ο «Count» δεν βλέπει πως μπορεί να νικήσει ο Ιρλανδός τον Αμερικάνο, ειδικά λόγω της ικανότητας του Alvarez στα takedowns. Ο πρώην πρωταθλητής του Bellator έγινε γνωστός για το άγριο και επιθετικο Striking του όμως πολύς κόσμος παραβλέπει και την ικανότητα του στην πάλη, ειδικά στις τελευταίες μάχες του όπως με τον Pettis που εξουδετέρωσε το εκρηκτικός Striking του στο έδαφος χωρίς να έχει προβλήματα από το BJJ του Pettis και τις υποταγές του που είναι σίγουρα καλύτερες από αυτές του Conor.

Βέβαια έχει μια τάση να μπλέκει σε αμφίρροπες μάχες, ειδικά όταν έπαιζε περισσότερο ξύλο.

«Νομίζω βλέποντας την τελευταία μάχη του με τον Diaz, δεν θέλει να παίξει με τον Alvarez στα 70 κιλά. Νομίζω ότι ο Alvarez θα τον «σκοτώσει». Θα τον πάει κάτω και θα τον καταστρέψει» είπε ο Bisping στην Daily Star Sport.

Νομίζω ότι ο Ιρλανδός κρατάει την μάχη του με τον Aldo ως μαξιλαράκι και κυνηγάει κάθε μεγάλο ματς που μπορεί να πάρει όσο μπορεί να το πάρει. Ξέρει και ο ίδιος πως όταν λέει ότι δεν έχει ενδιαφέρον μια ρεβάνς με τον Aldo είναι απλή δικαιολογία. Ο Aldo επέστρεψε πάρα πολύ καλός και διαφορετικός, πιο συγκεντρωμένος και τεχνικός με τον Edgar που ήταν φουλ φορμαρισμένος και με το κατάλληλο  promotion αυτή η μάχη θα έχει πάρα πολύ ζουμί. Εξάλλου για κάθε έναν που πιστεύει ότι το γρήγορο νοκ άουτ της πρώτης μάχης δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι καλύτερος ο Ιρλανδός, υπάρχει άλλος ένας που θεωρεί ότι δεν είδαμε τον πραγματικό  Aldo και περιμένει την ρεβάνς.

Απλά ο McGregor, που έχει δηλώσει ότι προσπαθεί να βγάλει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, κυνηγάει μεγάλα ματς που στην χειρότερα, δεν θα του κοστίσουν πολλά. Πχ αν χάσει από τον Alvarez σε μια μάχη πρωταθλητής vs Πρωταθλητή, στην καλύτερη παίρνει ρεβάνς και γίνεται «του Diaz» στην χειρότερη πάει πάλι στην featherweight και παίζουν πάλι για ζώνη. Αν χάσει από τον Aldo όμως μετά θα πέσει στα rankings και αν δεν γίνει ρεβάνς θα πρέπει να πάρει και 1-2 μάχες πιο «μέτριες».

Αν δεν κάτσει κάνα superfight που δεν το περιμένουμε, νομίζω ο Alvarez έχει πιο πολλές πιθανότητες από τον Aldo.

katsinopoulos-768x230