18/05/2024

«Ο Dos Anjos πλήρωσε από την τσέπη του τον τραυματισμό στο πόδι!»

Ο πολυπρωταθλητής των ΜΜΑ και στέλεχος του UFC, κοντά στα 20 χρόνια, Vitor Belfort μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν οι μαχητές με το νέο καθεστώς διαφήμισης στο κορυφαίο σόου και έφερε ως παράδειγμα τον Rafael Dos Anjos ο οποίος έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και πλήρωσε τα πάντα από την τσέπη του.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ο τρόπος με τον οποίο του συμπεριφέρεται το UFC είναι εξαιρετικός αλλά η πολιτική διαφήμισης πρέπει να αλλάξει γιατί εκτός από 11 μαχητές όλοι οι υπόλοιποι είναι δυσαρεστημένοι γιατί είναι αναγκασμένοι να προωθούν μία εταιρία που δεν τους αποφέρει κανένα κέρδος.

Μιλώντας για τον εαυτό του ο Belfort τόνισε πως οι αγώνες γι’αυτόν είναι μία επένδυση. Επενδύει πολλά χρήματα στις προετοιμασίες του πριν από κάποιο παιχνίδι, αλλά πλέον βγαίνει… ζημιωμένος αφού χάνει πολλά εκατομμύρια όπως λέει από τους σπόνσορες που δεν επιτρέπεται να μπουν στο UFC λόγω Reebok.

Έφερε ένα ακόμη παράδειγμα του συμπατριώτη του Rafael Dos Anjos ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι πριν τον αγώνα με τον McGregor και αναγκάστηκε να πληρώσει την αποκατάσταση από την τσέπη του αφού κανείς χορηγός δεν υπάρχει για να τον στηρίξει. Ο Belfort εννοεί πως οι χορηγοί όταν δεν προβάλλονται δεν έχουν λόγο να δίνουν χρήματα στον αέρα.

Diaz: Ήθελαν McGregor – St.Pierre και τους το γ@@@@!

UFC 200: Ένα απαραίτητο… ξενύχτι για McGregor, Diaz, Aldo και Edgar!

Οικογένεια Eubank: Δεν πανηγυρίζουμε μέχρι να σηκωθεί ο Nick

Θεωρεί λοιπόν ο Βραζιλιάνος πως τα χορηγικά πακέτα πρέπει να γίνουν πιο αξιοκρατικά όπως στο ποδόσφαιρο ή το NBA που ο κάθε αθλητής μπορεί να έχει και τα δικά του προσωπικά deal για να καλύπτει τις καθημερινές του ανάγκες.

xartis