28/03/2024

Ο Conor McGregor σώζει κοριτσάκι με μικροκεφαλία

O Notorious έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο δωρίζοντας 12.000 ευρώ στην οικογένεια του κοριτσιού

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε για πολλοστή φορά ο Conor McGregor που συμμετείχε στην καμπάνια διάσωσης ενός κοριτσιού.

Το κοριτσάκι υποφέρει από μία σπάνια ασθένεια που ονομάζεται μικροκεφαλία και θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αμερική. Το ποσό που χρειάστηκε να συγκεντρωθεί ήταν 60.000 λίρες ωστόσο η ενασχόληση του McGregor μαζί της, έκανε γνωστή την προσπάθεια με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ.Στην αρχή ο McGregor υπέγραψε γάντια τα οποία συγκέντρωσαν 500 ευρώ. Όταν του ζητήθηκε μία μεγαλύτερη βοήθεια την πρόσφερε απλόχερα για την μικρή Eve.

Λόγω της μικρής γνώσης που υπάρχει στην Ιρλανδία για την ασθένεια η μόνη ελπίδα ήταν να μεταφερθεί στην Αμερική κάτι που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2020.

Η Emma Nolan, μητέρα της μικρής Eve δηλώνει ευγνώμων για την βοήθεια του McGregor.«Μας βοήθησε χωρίς να θέλει να φανεί ωστόσο έγινε γνωστό. Τον ευχαριστούμε για την βοήθεια να σώσουμε το κοριτσάκι μας», ανέφερε.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο McGregor δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο και ιδιαίτερα με τα παιδιά έχει δείξει μεγάλη ευαισθησία στο παρελθόν.