06/05/2024

Ο Anderson Silva θέλει ΟΣΚΑΡ, έγραψε σενάριο για το NETFLIX

«Το όνειρο μου αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσω ένα ΟΣΚΑΡ» είπε ο Anderson Silva στα Μέσα ενόψει της μάχης του με τον Derek Brunson στο UFC 208. O Βραζιλιάνος πρώην πρωταθλητής του UFC, είχε μια πραγματικά σπουδαία καριέρα στην διοργάνωση και για πολλά χρόνια θεωρούταν ως ο καλύτερος μαχητής στον κόσμο.


Τα εκπληκτικά νοκ άουτ του έχουν πάντα περίοπτη θέση στα MMA highlights αλλά τα τελευταία χρόνια είναι φανερό πως βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του. Γι’ αυτό και σχεδιάζει το μέλλον του που από ότι φαίνεται θα είναι στην μικρή ή την μεγάλη οθόνη.

“Έχω κάποιες οντισιόν στο Hollywood. Έγραψα ένα σενάριο για μια σειρά και το Netflix το αγόρασε, δόξα τον Θεό. Έχω και άλλα σχέδια έξω από τα μαχητικά. Ήταν πάντα το όνειρο μου να γίνω ένας ηθοποιός ταινιών δράσης. Το σπουδάζω εδώ και λίγο καιρό και τώρα σιγά σιγά γίνεται πραγματικότητα» προσθέτει.

Η αλήθεια είναι ότι ο Anderson ήταν πάντα ιδιαίτερα εκφραστικός και έξω από το κλουβί, είτε μιμούνταν τον Bruce Lee, είτε έπαιζε σε διαφημίσεις για μπέργκερ ή μπύρες. Οπότε ίσως να του ταιριάξει η ηθοποιία περισσότερο από άλλους… πρωταθλητές.

Όσον αφορά την σειρά που πούλησε στο Netflix δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο.

«Είναι ένα show δράσης αλλά δεν έχει σχέση με τα μαχητικά» είπε. «Δεν έχει ακόμη όνομα και το επεξεργαζόμαστε συνέχεια. Θα καταλήξουμε σε όνομα όταν το τελειώσουμε. Έπρεπε να σταματήσω για λίγο καιρό αλλά πάντα το δουλεύω. Πάντα γράφω, βάζω ιδέες στο χαρτί, πριν κοιμηθώ και μόλις ξυπνήσω».