14/05/2024

Ο όρκος που έδωσε και δεν κράτησε στον νεκρό πατέρα του ο Sonnen (BINTEO)

O Chael Sonnen μπορεί να μην έγινε ποτέ πρωταθλητής επιπέδου UFC παρ’όλα αυτά ήταν ένας από τους media επαναστάτες του χώρου που έφεραν τις ΜΜΑ στο προσκήνιο με όσα πετυχημένα και εύστοχα έλεγε όλα αυτά τα χρόνια στις κάμερες. 


Στις 21 Ιανουαρίου ο Sonnen επιστρέφει στο Bellator για να χτυπηθεί με τον Tito Ortiz έναν πρώην πρωταθλητή και θεμέλιο λίθο όσον αφορά το χτίσιμο και τη διάδοση των ΜΜΑ σε όλο τον κόσμο. Οι δύο μαχητές έχουν παρελθόν μεταξύ τους αφού στο κολεγιακό πρωτάθλημα πάλης ο Sonnen είχε νικήσει τον Tito ο οποίος μετά από ελάχιστο διάστημα από την ήττα αυτή κατάφερε να γίνει πρώτη φίρμα στις ΜΜΑ και παγκόσμιος πρωταθλητής.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω ο Chael Sonnen μιλάει για τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά δεν αντέχει και λυγίζει όταν αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του ήταν πολύ μεγάλος φαν του Ortiz και πριν πεθάνει αυτός του ορκίστηκε πως θα νικήσει τον Tito και θα γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής και δεν κράτησε τελικά τον όρκο του, παρ’όλα αυτά θα το κάνει στις 21 Ιανουαρίου.

Ο Sonnen λέει επίσης στον πρόλογο του βίντεο ότι δεν έχει χάσει ποτέ αγώνες ή προπονήσεις γιατί θα είναι σαν να μην σέβεται τον πατέρα του που ήταν κάθε μέρα στη δουλειά είτε ήταν άρρωστος είτε έξω οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες. Ο πατέρας του Sonnen δούλευε σαν υδραυλικός.