18/05/2024

Ο Φλοριάν Μάρκου βάζει φωτιά στην κατηγορία του!

ekptosiΦωτιά σε δύο κατηγορίες, 66 και 70 κιλά, βάζει ο Φλοριάν Μάρκου μετά την νίκη του στο GFC 7 όπου δήλωσε στο μικρόφωνο, «Δεν ξέρω αν θα παίζω στα 66 κιλά ή στα 70, αλλά όπου παίζω θα υπάρχω μόνο εγώ!»

Ο θεαματικός μαχητής (φωτό TAFFPICTURES) πήρε το εντυπωσιακό KO από τον αντίπαλο του Davor Matic εύκολα αλλά με αυτή την.. πρόκληση ίσως να αναμένουμε αντίδραση από ΜΜΑ μαχητές σε υψηλό επίπεδο.

Αν βγάλουμε τον Χρήστο Πλασάρη στα 70 κιλά που είναι συναθλητές στην ίδια ομάδα, έχουμε και λέμε:

Αλέξης Σαββίδης, Γιώργος Πασχαλίδης, Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης, Μάριος Λουλάκης και φυσικά οι Αλέξης Νικολακόπουλος και Τόνυ Χριστοδούλου (αν θα επέστρεφε στην ενεργό δράση) μπορεί να μην δουν με καλό μάτι την πρόκληση του Kickboxer και να αποτελέσουν ένα σημαντικό εμπόδιο στην νέα ΜΜΑ καριέρα του Μάρκου. Βέβαια μπορείς και αυτός να θέλει να κάνει όσο το δυνατότερο μπαμ μπορεί ε;

Να δούμε θα υπάρξουν..απαντήσεις; Μην ξεχνάμε ότι ο Marku στο ΜΜΑ είναι μόνο 1-0 και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μεγάλα ρεκόρ και δεν έχουν κερδίσουν πολλά σε αυτό το επίπεδο.

Δείτε το ΤΚΟ του Φλοριάν Μάρκου #gfc #greekfightingchampionship #florian #markou #mma #tko #martialarts #fightsports #fightsportsgr

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις