19/05/2024

Ο Ιρλανδός είναι ήδη θρύλος αφού άλλαξε σελίδα στις πληρωμές του UFC!

Οι MMA και ειδικά το UFC είχαν πάντα να προσφέρουν ωραίους αγώνες και αγώνες μάλιστα τους οποίους ήθελε να δει κόσμος. Ιδανικό αυτό αλλά το αμερικανικό promotion μέχρι τώρα βρισκόταν στη σκιά της επαγγελματικής πυγμαχίας, καθώς τα μεγάλα ονόματα του μποξ μπορούσαν να πάρουν εξασφαλισμένες πληρωμές ημέρας χρήματα με τα οποία ο Dana White και η ομάδα θα έστηναν τρία ή και τέσσερα UFC.

To ΜΥΣΤΙΚΟ της ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ:Έτσι έγινε… κτήνος ο McGregor!

O Conor McGregor ο εκκεντρικός αυτός Ιρλανδός που εμφανίστηκε από το πουθενά κατάφερε με το κλείσιμο της συμφωνίας για αγώνα με τον Nate Diaz να γίνει ένα θρύλος ανάμεσα στους MMAers που έχουν παίξει μέχρι στιγμής στο κορυφαίο ΜΜΑ promotion.


Σήμερα ο Ιρλανδός έκανε τους MMAers… εκατομμυριούχους! Πλέον οι μαχητές των μεικτών πολεμικών τεχνών που παίζουν στο UFC δεν είναι οι… φτωχοί που χτυπιούνται μέσα στα κλουβιά. Φτωχούς τους χαρακτήρισαν μεγάλοι μποξέρ όπως ο Mayweather και ο promoter Bob Arum.

Μουστάκης: «Θανάση κράτα μικρό καλάθι…»

Ίσως ο McGregor να μην βγάλει ποτέ τα λεφτά των Floyd ή Pacquiao και De La Hoya, αλλά έγινε ο πρώτος στη δουλειά που ζήτησε και πήρε 1.000.000 δολάρια. Έσπασε το φράγμα του… μύριου σε μία μόνο νύχτα, πράγμα που σημαίνει ότι από εδώ και πέρα έχει το δικαίωμα να ζητάει περισσότερα κι αυτός, όμως και οι συνάδερφοι του.

Για την οικονομία του θέματος ο μέχρι στιγμής «πλουσιότερος» MMAer ως προς το payday ήταν ο Anderson Silva που είχε φτάσει να πληρωθεί με 800.000 δολάρια.