05/05/2024

Ο Γιατράς αντί του Ντόζη στο CS2

Cage Survivor ανακοινώνει ότι ο αθλητής Διονύσης Ντόζης δεν θα αγωνιστεί τελικά στο CS2 (23 Μαρτίου-Ευκλείδιο, Ασπρόπυργος) για προσωπικούς λόγους.Αντικαταστάτης του στη ζώνη Middleweight θα είναι ο Άγγελος «THE WEREWOLF» Γιατράς (Α.Σ. ΛΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ). Ο Γιατράς προέρχεται απο δυο νίκες στα League of Warriors 1 και 2.

YP4X8659

Δείτε παρακάτω τους διεκδικητές της Middleweight (κλήρωση την παραμονή των αγώνων):

Το πρώτο όνομα είναι αυτό του Αλέξανδρου Κοσπεντάρη που γυμνάζεται στην ομάδα Αλογάριαστος και προέρχεται από δύο νίκες, η μία στα Pre Game του GFC 4 και η πιο πρόσφατη στο Cage Survivor 1.Ο Κοσπεντάρης είναι ένας από τους νέους και ανερχόμενους Έλληνες ΜΜΑ μαχητές.

Δεύτερο όνομα που ανακοινώνεται είναι αυτό του Βλαδίμηρου Μανία από τους Λέοντες Ασπροπύργου. Ο Μανιάς είναι ένας   φερέλπις αθλητής μιας νέας γενιάς μαχητών που έχει αρχίσει να διακρίνεται. Ο μαχητής απο τους Λέοντες έδωσε μία πολύ δυνατή μάχη, την οποία έχασε στο οκτάγωνο κλουβί του Cage Survivor 1.

Τρίτο όνομα αθλητή που θα πάρει μέρος στο τουρνουά είναι αυτό του του σκληρού και έμπειρου Αγγελου Παπουναϊσβίλι (Pitbull MMA) , που  είναι πάντα πρόθυμος να δεχτεί οποιαδήποτε πρόκληση και έχει αγωνιστεί με όλους τους δυνατούς αντιπάλους. Ο Παπουναϊσβίλι προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη στο Cage Survivor 1 με KO επί του Γιάννη Νικά.

Τέλος το τέταρτο όνομα είναι αυτό του Άγγελου Γιατρά (Α.Σ. ΛΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) που προέρχεται απο νίκη ενάντια στον Κώστα Χάιδο με τεχνικό νοκ- άουτ στο πλαίσιο της διοργάνωσης League of Warriors, ενώ στο League of Warriors 2 έδωσε μία πολύ δυνατή μάχη κόντρα στον Borce Ivanovski από την FYROM, την οποία κέρδισε. Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο ταλαντούχος αθλητής έχει κατακτήσει την 3η θέση στο Παναελληνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ και την 1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΜΜΑ.

Ο Middleweight πρωταθλητής »Cage Survivor» θα αναδειχθεί στις 23 Μαρτίου στον Ασπρόπυργο Aττικής στον πολυχώρο Ευκλείδιο.

Middleweight Title Τournament
(κλήρωση την παραμονή των αγώνων)

Αλέξανδρος Κοσπεντάρης
Βλαδίμηρος Μανίας
Αγγελος Παπουναϊσβίλι
Άγγελος Γιατράς