28/04/2024

Ο «ανάποδος» μαχητής που τάραξε τα νερά του UFC!

O Stephen Thompson πραγματοποίησε το Σάββατο τη μεγαλύτερη νίκη της μέχρι στιγμής καριέρας του βάζοντας για… ύπνο τον δυναμικό Hendricks. Το fightsports.gr… τρόμαξε με τις ικανότητες του southpaw μαχητή και αναζητάει ήδη τον τρόπο για να τον… σταυρώσει άμεσα με τον επιθετικότατο Robbie Lawler. Μία μάχη φυσικά με φόντο τη ζώνη και τον τίτλο του κορυφαίου της walterweight κατηγορίας.

ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ HENDRICKS

Το «παιδί θαύμα» όπως είναι το παρατσούκλι του μπορεί να μετράει μόλις 8 μάχες στο UFC και με ρεκόρ 7-1, αλλά δεν έπεσε από τα… βουνά για να βρεθεί στο κλουβί του κορυφαίου MMA promotion. Ο Αμερικανός συμπλήρωσε μία αήττητη πορεία στο χώρο του kickboxing με 57 αγώνες και 57 νίκες ενώ στις ΜΜΑ το συνολικό του ρεκόρ είναι 12-1. Τη συγκεκριμένη στιγμή στις κατατάξεις του UFC είναι το νούμερο «8» στην κατηγορία του άλλα οι εμφανίσεις που κάνει δεν αποκλείεται να τον στείλουν να διεκδικήσει τίτλο το συντομότερο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: 

* Ο Thompson για πολλά χρόνια υπήρξε σπάρινγκ παρτενέρ του Georges St.Pierre. 

* Έχει βοηθήσει τον Weidman, μέχρι πρόσφατα παγκόσμιο του UFC στις προετοιμασίες

Εκτός από το kickboxing o Thompson έχει διακρίσεις και στο καράτε και στο ζίου-ζίτσου και παράλληλα έχει φτάσει στις μωβ ζώνες του BJJ. O 32χρονος fighter τουλάχιστον στο κομμάτι της όρθιας μάχης μοιάζει εξαιρετικός και μία ενδεχόμενη μάχη με τον Lawler που είναι επίσης φοβερός στο στράικινγκ θα είχε «φτιάξει» άσχημα τους φαν των ΜΜΑ και όχι μόνο. Μέχρι όμως να κλειστεί μία τέτοια αναμέτρηση ας δούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές των δύο μαχητών:

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ LAWLER

https://www.youtube.com/watch?v=brL3-EHEmho