13/05/2024

Ο Αλέξης Παυλίδης δυσκόλεψε τον πρωταθλητή της Βουλγαρίας και εντυπωσίασε τους χιλιάδες θεατές

 

 

Το <<MAXFIGHT>> 33 συγκέντρωσε τους λάτρεις του αθλήματος στο <<ST.VLAS>> (Άγιος Βλάς) της Βουλγαρίας

Χιλιάδες λάτρεις των πολεμικών τεχνών,τουρίστες και VIP’S παραβρέθηκαν σε μια ακόμα επίδειξη πολεμικών τεχνών στην μεγαλύτερη βουλγάρικη αλυσίδα <<MAXFIGHT>>. Το αμφιθέατρο στο συγκρότημα <<ΑΡΈΝΑ>> στο  ST.VLAS (Άγιος Βλάς) φιλοξένησε για 5η συνεχή χρονιά την διοργάνωση.Το show <<MAXFIGHT>> γίνεται για 33η φόρα μετά από σχεδόν 7 χρόνια δουλειάς των διοργανωτών,υποστηρικτών και διαχειριστών της ομάδας.

Ένα από τα ενδιαφέροντα της βραδιάς ήταν η συνάντηση μεταξύ του πρωταθλητή του <<MAXFIGHT>> στην κατηγορία 67,8kg Georgi Stoyanov Stanchev και του Έλληνα μαχητή Αλέξη Παυλίδη.Ο αγώνας σε μορφή MMA στην κατηγορία μέχρι 66kg που παίχτηκε έκανε το κοινό να σηκωθεί από τις θέσεις του από ενθουσιασμό και να ζητωκραυγάσει. Ο Αλέξης Παυλίδης  ήταν σκληρός αντίπαλος για τον νικητή της ζώνης του πρωταθλητή, ο οποίος προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στην παγκόσμια αλυσίδα <<M1 GLOBAL>>.Ο Georgi Stoyanov Stanchev  είναι γνωστός στην Βουλγαρία γιατί είναι ο εγγονός του θρύλου Nicola Stanchev,ο οποίος είναι ο πρώτος ολυμπιονίκης της Βουλγαρίας.Ο αγώνας μεταξύ Αλέξη Παυλίδη και Georgi Stoyanov Stanchev διήρκεσε τρεις γύρους και ακριβώς στα 4 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα του τελικού γύρου ο Έλληνας αθλητής υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος που του κόστισε την νίκη. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ο Georgi Stoyanov Stanchev με την κίνηση <<guilotine choke>> στον αντίπαλο του κέρδισε για δέκατη έβδομη φορά στην επαγγελματική του καριέρα και για πέμπτη συνεχόμενη τους τελευταίους έξη μήνες. Ο Αλέξης Παυλίδης ήρθε στην Βουλγαρία χάρη στον δημιουργό και πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας MMA Δημήτριο Δημητρίου.

Σε άλλο αγώνα στην κατηγορία μέχρι και 84kg Nikolay Alexiev από Ruse Βουλγαρίας κέρδισε με κίνηση <<ARM BAR>> τον εκπρόσωπο της Ελλάδας για τον αγώνα Σταμάτη Μουρούλη. Ο Βούλγαρος αθλητής κατάφερε να εξουδετερώσει τον αντίπαλο του στο πρώτο λεπτό του πρώτου γύρου.

Επίτιμος προσκεκλημένος του 33ου <<MAXFIGHT>> ήταν ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Hristo Stoichkov. Ο Hristo Stoichkov παρέδωσε προσωπικά το κύπελλο σε έναν από τους νικητές Rosen Dimitrov γνωστός με το ψευδώνυμο <<ο δίδυμος>>.

Ο αγώνας της βραδιάς έγινε μεταξύ των,77kg πολλαπλού παγκόσμιου πρωταθλητή στο combat sambo και στο judo Rosen Dimitrov και στον κονγκολέζο αθλητή 77kg Herman Kungu που αγωνίζεται για την Ισπανία  και προπονείται εκεί από την <<werdum team>>.Στον πρώτο γύρο ο Rosen Dimitrov κέρδισε με τεχνικό knock out τον Herman Kungu ο οποίος έφυγε από το ring με σπασμένο πλευρό.

Μετά από διάλειμμα σχεδόν ενός χρόνου από τα ring λόγο τραυματισμού ο Sotir Kichukov από Pomorie της Βουλγαρίας ,o οποίος κατέχει την ζώνη του πρωταθλητή στο <<MAXFIGHT>> στην κατηγορία των 61kg,ο οποίος μάχεται για το club <<WARRIOR>>,επέστρεψε με θρίαμβο στους αγώνες.Κέρδισε πολύ εύκολα τον Ισπανό Oscar Gonzales στο δεύτερο λεπτό του πρώτου γύρου μετά από επιτυχής χρήση της λαβής <<rear naked choke>>(στραγγαλισμός).

Ο άλλος εκπρόσωπος της Ισπανικής <<werdum team>> Ernesto Navas δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον προγραμματισμένο για την βραδιά αντίπαλο Dejan Topalski.O Dejan Topalski αθλητής από την Sofia μετά το ζύγισμα του(84kg) τραυματίστηκε στο πόδι από ατύχημα και δεν μπόρεσε να αγωνισθεί.Την θέση του στο ring πήρε ο Plamen Penchev από Ρωσία ο οποίος νίκησε τον Navas στα πρώτα λεπτά του πρώτου γύρου με  επιτυχής χρήση της λαβής <<rear naked choke>>(στραγγαλισμός).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ <<MAXFIGHT>> 33 :

 

1. 70kg Kostadin Enev (Rousse) κέρδισε στα σημεία τον Dennis Ahmedov(Varna)

2. 77kg Daniel Stoichkov (Dupnitza) κέρδισε στα σημεία τον  Atanas Dobrev(Varna)

3. 77kg Petar Tonev (Haskovo) κέρδισε με rear naked choke στο 4,30′ του 1ου γύρου τον Vladimir Pavlov(Sofia)

4. 66kg Georgi Stoyanov (Burgas) κέρδισε με guilotine choke τον Αλέξη Παυλίδη(Ελλάδα)

5. 84kg Nikolai Alexiev(Russia) κέρδισε με ARM BAR στο 1,30′ του 1ου γυρου τον Σταμάτη Μουρούλη(Ελλάδα)

6. 84kg Plame Penchev(Russia) κέρδισε με  rear naked choke 1,27′ του 1ου γύρου Ernesto Navas(Spain)

7. 62kg  Sotir Kichukov(Pomorie) κέρδισε με rear naked choke 2,16′ του 1ου γύρου  Oscar Gonzales(Spain)

8. 77kg Rosen Dimitrov(sofia)  κέρδισε με TKO(technikan knock out) 3.16′  του 1ου γύρου Herman Kungu(Spain)