27/04/2024

Ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά για το MCP2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ MCP2
Πιστός  ήταν ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων στο ραντεβού του με τo MMA Challenge-Pro,o οποίος βρέθηκε στην πρόκριση των αθλητών  για το MCP 2 και στους Διασυλλογικούς Αγώνες.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι το φίλαθλο κοινό των μικτών μαχητικών τεχνών κατέκλισαν το ΔΑΚ Σταυρούπολης και με ενδιαφέρον παρακολούθησαν την προσπάθεια όλων των αθλητών. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε οκταγωνικό κλουβί δίνοντας την ευκαιρία σε νέους αθλητές των μαχητικών τεχνών να αποκομίσουν την εμπειρία αυτού του αγωνιστικού χώρου.

Οι νικητές της κάθε κατηγορίας έλαβαν με την αξία τους το εισιτήριο για το MCP 2 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2014 και όχι με τυχαία επιλογή. Όσοι αθλητές δεν κατάφεραν να προκριθούν θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στην δεύτερη πρόκριση του MCP 2 η οποία πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2014

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους συλλόγους για την στήριξη τους και προσκαλούν και άλλους να προσέλθουν από όλες τις περιοχές της Ελλάδος για την 2η Πρόκριση έτσι ώστε το επίπεδο του αθλήματος να ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία στη χώρα μας.