14/05/2024

«Ξύλο» στα δικαστήρια Aldo – UFC

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα τις σχέσεις του με το UFC φαίνεται πως είναι ο Jose Aldo. Διά στόματος του μάνατζερ του εκφράστηκε η διάθεση για… μάχη των δύο πλευρών στις δικαστικές αίθουσες. 

Ο Andre Pederneiras, εκπρόσωπος του θρυλικού μαχητή δήλωσε πως ο κορυφαίος MMA οργανισμός με τον Dana και τους νέους ιδιοκτήτες δεν νοιάζονται καθόλου που ένας μαχητής του επιπέδου του Aldo είναι απογοητευμένος.

Δεν σέβονται λέει ο μάνατζερ πως ένας υπάλληλος δεν μπορεί να μένει κολλημένος σε κάτι που δεν του αρέσει και τον κρατάνε εκεί ανενεργό και κακοδιάθετο. Σύμφωνα με τον Pederneiras ο Jose θα καταφύγει στη νομική οδό για να σπάσει τις δεσμεύσεις που έχει με το UFC.

Σαφώς και δεν μπορούμε ακόμη να γνωρίζουμε αν ο Βραζιλιάνος πιέζει αυτή τη στιγμή ή τα εννοεί όλα αυτά λέει περί απόσυρσης και δικαστηρίων, πάντως σίγουρα δεν του έκατσε καθόλου καλά που ο McGregor αντί να υπερασπιστεί τον τίτλο της featherweight κατηγορίας παίρνει ευκαιρίες σε άλλες κατηγορίες με αποκορύφωμα φυσικά τη διεκδίκηση της ζώνης στην lightweight.