18/05/2024

Ξημέρωσε εβδομάδα… GFC

To κορυφαίο ΜΜΑ promotion της χώρας επιστέφει με πολύ δυνατό event στη Θεσσαλονίκη. 


Ξεσηκωμένοι είναι οι φαν των μεικτών πολεμικών τεχνών της συμπρωτεύουσας αφού η μεγάλη στιγμή που θα στηθεί εκεί το καλύτερο κλουβί της Ελλάδας πλησιάζει με γρήγορους ρυθμούς.

Στις 13 Μαΐου η ομάδα του Greek Fighting Championship σχεδίασε και θα κάνει πράξη ένα σούπερ event από πλευράς κάρτας και παραγωγής. Μην ξεχνάμε ότι το GFC, δικαίως φέρει τον χαρακτηρισμό «Μικρό UFC» από αθλητές, παράγοντες και δημοσιογράφους.

Οι αναμετρήσεις έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των φαν των ΜΜΑ ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη για να δουν τους αγώνες από τη Αθήνα και τις γύρω περιοχές από τη Θεσσαλονίκη στη Βόρεια Ελλάδα.

Σχετικά με την κάρτα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί αγωνίζονται μερικά από τα πιο εμπορικά ονόματα στις ΜΜΑ στην Ελλάδα και μερικοί εντυπωσιακοί στράικερ όπως είναι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος που θα κάνει εκεί το δεύτερο παιχνίδι του στις μεικτές πολεμικές τέχνες και μάλιστα για πρώτη φορά σε κλουβί αφού το ντεμπούτο το στο FFC έγινε σε ρινγκ.

Κορυφαία μάχη της βραδιάς είναι με πρωταγωνιστή τον Αρζουμανίδη ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και το ντέρμπι ρεβάνς του Μορούλη με τον «γείτονα» από τη Βουλγαρία, Alexiev.

 

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ GFC ME ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 

 

 

ΤΟ PROMO ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ GFC 8

 

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απόλυτο θηλυκό: Αrianny Celeste σε παραλία του Μεξικού φορώντας τα…απαραίτητα (ΦΩΤΟ)

Θα πάθεις πλάκα: Αυτό είναι το ring girl του Versus (ΦΩΤΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK