19/05/2024

Ντοπέ για 4η φορά ο Josh Barnett;

ekptosiΘετικός σε κάποια απαγορευμένη ουσία βρέθηκε για 4η φορά στην καριέρα του ο Josh Barnett, σε εκτός προετοιμασίας τεστ που του έγινε από την USADΑ στην αρχή του μήνα. Η ουσία δεν ανακοινώθηκε ακόμη και περιμένουμε τις πρώτες τοποθετήσεις και από τον αθλητή αλλά και το UFC.

Ο βετεράνος heavyweight, που στην τελευταία μάχη του στο UFC κέρδισε τον Andrei Arlovski, έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές θετικός σε απαγορευμένες ουσίες. Η πρώτη φορά ήταν στο UFC 34, η δεύτερη στο αμέσως επόμενο event του το UFC 36 όταν κέρδισε τον τίτλο επί του Randy Couture για να τον χάσει μετά όταν βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες. Η τρίτη φορά ήταν κάποια χρόνια αργότερα όταν ήταν να αντιμετωπίσει τον Fedor Emelianenko στην διοργάνωση Affliction. Ο Barnett βρέθηκε θετικός σε αναβολικά στεροειδή μόλις 10 μέρες πριν το event, η μάχη ακυρώθηκε και η εταιρία έκλεισε!

Μάλιστα για αρκετό καιρο ο Dana White δεν ήθελε να τον υπογράψει στο UFC για αυτό το λόγο αλλά τελικά επέστρεψε το 2013 μετά και την εξαγορά του Strikeforce από το UFC.

Θα έχει περισσότερο χρόνο για Magic The gathering και metal συναυλίες τώρα!