04/05/2024

Νικολακόπουλος: «Βατός αντίπαλος ο Αλία»

Ο μαχητής των Μ.Μ.Α. Αλέξης Νικολακόπουλος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Fightcast», με τον Χρήστο Μπάρδα, μία μερά πριν το ντεμπούτο του στην πυγμαχία στο EBO 6 αλλά και 3 βδομάδες πριν την επιστροφή του στο κλουβί του Cage Survivor Fight Night «New Blood». 

O «Cavalinho» σχολίασε τον αγώνα του με τον Φώτη Τζώτζο στο EBO όπου ηττήθηκε με απόφαση λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός αθλητής, με πολύ καλή τεχνική, αλλά είναι πιο ελαφρύς, οπότε παρότι ήξερα ότι θα χάσω, γνώριζα, όμως, ότι δε θα τραυματιστώ. Ήξερα ότι δε θα με βγάλει νοκ άουτ με ένα χτύπημα. Ήταν ένα καλό πείραμα και μία εμπειρία για να μου δείξει τα κενά που έχω και δε φαίνονται στο ΜΜΑ. Πάντα ήθελα να παίξω πυγμαχία, είδα τεχνικές που υπάρχουν. Η πυγμαχία δεν είναι μόνο τρεις μπουνιές και τα χέρια ψηλά, αλλά είναι τα βήματα, η απόσταση από τον αντίπαλο, όπως και οι γωνίες που θα έχεις. Χρειάζεται εμπειρία από όρθια μάχη για να παίξεις στο ΜΜΑ και αυτό μου το δίνει η πυγμαχία.»

Έντύπωση έκαναν και οι δηλώσεις του για την μάχη του στο CS με τον Ρομπέρτο Αλία αφού έδειξε περισσότερο να ανησυχεί για το μεγάλο κόψιμο βάρους στα 70 κιλά, το οποίο θα επιχειρήσει μετά από χρόνια για αγώνα, παρά για τον αντίπαλο του, πρωταθλητή της Βορειοελλαδίτικής διοργάνωσης MMA Challenge Pro. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Χρήστος Πλασάρης είναι καθαρά καλύτερος του Αλία.

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή: