13/05/2024

Νίκη με Mcgregor και οριστική απόσυρση για τον Aldo;

Αν και τον τελευταίο καιρό ο Jose ALdo έχει εκφράσει πολλά παράπονα και για την συμπεριφορά του UFC προς το πρόσωπο του αλλά και τις μικρές απολαβές της πλειοψηφίας των μαχητών, παρόλα αυτά δεν είχε ποτέ εκφράση την διάθεση να σταματήσει την καριέρα του στα 29 του χρόνια!

Το αντίθετο φαίνεται να υποστηρίζει όμως ο συναθήτής του Aldo και θρύλος του Kickboxing Andy Souwer που δήλωσε ότι θεωρεί σχεδόν σίγουρη την απόσυρση του Aldo αν κερδίσει τον Mcgregor.

Όλη η συζήτηση πήγε κάπως έτσι:

Interviewer: Ανεξάρτητα από την νίκη ή την ήττα πιστεύεις ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Aldo στο οκτάγωνο;

Souwer: Να είμαι ειλικρινής, να το πιστεύω.

Interviewer: Αν κερδίσει θα φύγει ενώ είναι στην κορυφή; If he wins, step away on top?

[Ο Souwer γνέφει «ναι»]

Interviewer: Νομίζω ότι αν κοιτάξουμε σε όλα όσα έχουν συμβεί με τον Dana White και το UFC και τον τρόπο που μίλησαν για τον Aldo. Μοιάζει με κάποιον που είναι πικραμένος και πληγωμένος γιατί ρίσκαρε την υγεία του για την διοργάνωση.

Souwer: Ναι, είναι αλήθεια. Πιστεύω ότι έχει τελειώσει με αυτό. Και συμφωνώ. Ότι και να σκεφτεί είναι δική του απόφαση. Αλλά νομίζω πως θα του έκανε καλό. Φυσικά και θα κερδίσει. Ο Jose είναι ο κορυφαίος Pound for pound μαχητής. Θα επιτύχει και αυτή τη φορά και θα είναι σαν παραμύθι. Ποντάρω και λεφτά σε αυτό.