29/04/2024

Νίκη με ΚΟ για τον Κώστα Φιλίππου στο χτεσινό UFC!

Επέστρεψε στις νίκες και στις δυνατές εμφανίσεις ο Κώστας Φιλίππου στο UFC που τελείωσε πριν από λίγες ώρες όπου και κέρδισε τον Lorenz Larkin με ΝΟΚ ΑΟΥΤ στον πρώτο γύρο. O Κύπριος μαχητής εμφανίστηκε σε εξαιρετική κατάσταση, έπαιξε έξυπνα και δυναμικά χρησιμοποιώντας την δύναμη του για να πιέσει τον Larkin πάνω στο κλουβί και να μπλοκάρει τα μεγαλύτερης εμβέλειας χτυπήματα του ενώ αξιοποίησε εξαιρετικά την πολύ καλή πυγμαχία με πολύ δυνατά χτυπήματα και ένα τέτοιο δεξί straight ήταν που ξάπλωσε τον Larkin και του έδωσε τη νίκη.

Filipoularkin

«Ότι είχα χάσει στις δύο τελευταίες μάχες, το βρήκα σήμερα. Έβαλα την δουλειά που έπρεπε και όλα πήγαν καλά» δήλωσε ο Φιλίππου αμέσως μετά ενώ στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε των αγώνων μίλησε περισσότερο για χαμηλή αυτοπεποίθησή του μετά από τις δύο ήττες που τον έφεραν σε σημείο να σκέφτεται ακόμη και την απόσυρση από την αγωνιστική δράση! Είπε συγκεκριμένα ότι μέχρι και την στιγμή που του έγινε η πρόταση από το UFC δεν ήταν καθόλου σίγουρος ότι ήθελε να ξανά αγωνιστεί, ότι δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη ούτε να προπονηθεί σωστά αλλά τώρα πια νοιώθει αναζωογονημένος  και έτοιμος για περισσότερα.

Τρομερή μάχη και στο main event όπου ο Matt Brown και ο Erick Silva έδωσαν τρομερό θέαμα με τον πρώτο να κερδίσει με ένα ακόμη εντυπωσιακό Νοκ Άουτ στον τρίτο γύρο και να βάζει υποψηφιότητα για μάχη τίτλου με τον Johny Hendricks και αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες ολικής επαναφοράς καριέρας αφού κομμένος από το UFC και με ρεκόρ 12 νίκες 11 ήττες έμοιαζε να μην έχει μέλλον αλλά αυτός κατάφερε να επιστρέψει να κάνει 7 σερί υψηλού επιπέδου νίκες και να χτυπάει την πόρτα της ζώνης του πρωταθλητή παίζοντας πάντα εντυπωσιακά.

.

Τα αποτελέσματα του UFC Fight Night 42:
O Matt Brown κέρδισε τον Erick Silva  με TKO
Ο Κωνσταντίνος Φιλίππου κέρδισε τον Lorenz Larkin με νοκ άουτ
Ο Daron Cruickshank κέρδισε τον Erik Koch με TKO
Ο Neil Magny κέρδισε τον Tim Means με ομόφωνη απόφαση
Ο Soa Palelei κέρδισε τον Ruan Potts με νοκ άουτ
Ο Chris Cariaso κέρδισε τον Louis Smolka με πλειοψηφική απόφαση των κριτών
Ο Ed Herman κέρδισε τον Rafael Natal με ομόφωνη απόφαση των κριτών
Ο Kyoji Horiguchi κέρδισε τον Darrell Montague με ομόφωνη απόφαση
Ο Zak Cummings κέρδισε τον Yan Cabral με ομόφωνη απόφαση
Ο Johnny Eduardo κέρδισε τον Eddie Wineland με νοκ άουτ
Ο Nik Lentz κέρδισε τον Manny Gamburyan με ομόφωνη απόφαση
Ο Justin Salas κέρδισε τον Ben Wall με TKO
Ο Anthony Lapsley κέρδισε τον Albert Tumenov με νοκ άουτ