29/03/2024

Νέστωρ ο γενναίος…(VIDEO)

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ο Νέστωρας Μπατζέλας ετοιμάζει τις γροθιές του για το μεγάλο ματς του Σαββάτου, κόντρα στο Emil Zahariev για το Νο Limits 20. To Fightsports. gr πάντα συνεπές στο ραντεβού του, επικοινώνησε με τον «τιτάνα» Νέστωρα, ενόψει του αγώνα του με τον Βούλγαρο πρωταθλητή και εκείνος με την σειρά του μας διαβεβαίωσε πως είναι πιο έτοιμος από ποτέ!!!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νέστωρας Μπατζέλας:

Πως είσαι αγωνιστικά και ψυχολογικά ενόψει του αγώνα σου;

Eίμαι στην καλύτερη μου φόρμα και νιώθω πιο καλά από ποτέ. Έχω να νιώσω τόσο καλά αγωνιστικά από το 2004, τότε που πάλευα για τις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες. Όσον αφορά την ψυχολογία, μόνο και μόνο μ΄ αυτήν μπορώ να πάρω τον αγώνα!!! Πόσο μάλιστα όταν είμαι καλά και στους δύο τομείς.

Έχετε αναμετρηθεί ξανά και γνωρίζεις τον αντίπαλο σου, θα ακολουθήσεις κάποια συγκεκριμένη τακτική;

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιον κινητό στόχο(βλέπε Zahariev), συμπεριφέρεσαι όπως κινείται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ θα τον κυνηγάω και εκείνος θα παίξει πιο αμυντικά.

Ποια είναι τα προτερήματα σου;

Tα προτερήματά μου είναι η σωματική μου διάπλαση, η καλή μου φυσική κατάσταση, η έκρηξη και η ταχύτητα μου. Έχω επίσης την δύναμη και την αγωνιστική εμπειρία σε μεγάλους αγώνες. Τελευταίο και μεγαλύτερο προτέρημα είναι ο τσαμπουκάς και η ψυχολογία μου.

Ποιος είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος σου;

Ο στόχος μου είναι να παίξω στις καλύτερες διοργανώσεις κι ας έρθει ο καλύτερος του κόσμου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βάλω την ουρά στα σκέλια όπως άλλοι…