29/04/2024

Νέα σκληρή μάχη για το GFC 5!

Ένα ακόμη δυνατό ζευγάρι στην main card του GFC 5! Ο πολύ καλός και έμπειρος Θανάσης Dragnev από το Fight Club και την ομάδα του Γιάννη Θεοφάνους θα μπει στο οκτάγωνο του GFC για να αντιμετωπίσει τον επίσης πολύ σκληρό και έμπειρο Γιάννη Σαββέρα από το ΑΕΙΜΑΧΟΝ του Γιώργου Μαυρωνά.

Ο Dragnev που προπονείται στο έδαφος και με τον Ηλία Μπατσινίλα είναι από τους λίγους Έλληνες μαχητές που κάνει καριέρα τα τελευταία χρόνια και στο έδαφος αλλά και στην όρθια μάχη. Νικητής της οκτάδας του Versus πέρυσι τέτοια εποχή κερδίζοντας στον τελικό τον Ελ Σιντ Γκρούντα, θεωρείται εξαιρετικός grappler και έρχεται από νίκη στις ΜΜΑ με ΚΟ επί του Νίκου Σπανού στο Knock Out 1.

Ο Γιάννης Σαββέρας είναι μέλος της πολύ καλής ομάδας του Γιώργου Μαυρωνά και sparring partner του Σταμάτη Μορούλη, ένας σκληρός και δυναμικός μαχητής που έχει ήδη την εμπειρία του οκτάγωνου κλουβιού του GFC αφού είχε αγωνιστεί στο 2ο event της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης στην Ελλάδα.

Οι δύο τους θα αγωνιστούν στα μείον 78 κιλά με κανόνες UFC και κλείνουν μία πολύ δυναμική main card για το GFC 5 στις 25 Ιανουαρίου στο κλειστό του Tae Kwon Do.