05/05/2024

«Μπηχτές» από Bj Penn για Mcgregor και GSP

Ο πρώην Lightweight πρωταθλητής του UFC και ζωντανός θρύλος του ΜΜΑ BJ Penn δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Conor Mcgregor και των περί αυτού, για το ότι κανένας άλλος δεν έχει δοκιμάσει να ανέβει κατηγορία και να τα καταφέρει καλύτερα, ενώ άφησε για μια ακόμη φορά «μπηχτή» και για τον GSP με τον οποίο έχουν μεγάλη κοντρα από παλιά.

Ο βετεράνος UFCer που έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στην featherweight κατηγορία, κατηγορούσε για χρόνια τον GSP ότι έπαιρνε αναβολικά επειδή ήταν σε εξαιρετική σωματική κατάσταση όλο το χρόνο ενώ οι περισσότεροι μαχητές χαλαρώνουν ενδιάμεσα σε μάχες. Βεβαία ο ίδιος ήταν γνωστός ως… «τεμπέλης» που ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να γυμναστεί σωστά και πειθαρχημένα αλλά τα κατάφερε χάρις στο πολύ μεγάλο ταλέντο του στα μαχητικά αθλήματα. Εξάλλου ήταν ο πρώτος μη Βραζιλιάνος που κέρδισε το παγκόσμιο BJJ στις μαύρες ζώνες, φτάνοντας εκεί μέσα σε μόλις 3 χρόνια από την πρώτη προπόνηση του στο BJJ και αυτό είναι ένα εξωφρενικά σύντομο διάστημα για να πάρει κάποιος μαύρη ζώνη.

Ο Bj Penn ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες, η μία προς τον McGregor που δείχνει τον ίδιο «γεματούλη» να έχει στην μέση του την welterweight ζώνη ενώ το κανονικό του βάρος είναι το ίδιο με τον McGregor.

Στην δεύτερη φωτογραφία είναι στην πρώτη του μάχη με τον GSP που έχασε μια πολύ κοντινή και αμφισβητούμενη από τον ίδιο απόφαση, αφήνοντας όπως είπαμε υπονοούμενα για την σωματική κατάσταση του GSP. Στην δεύτερη μάχη μεταξύ τους βέβαια ο Καναδός τον ισοπέδωσε και ο Penn παραιτήθηκε πάνω στο σκαμνί ανάμεσα στους γύρους. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει την μεγάλη του καριέρα πάντα σε μεγαλύτερο βάρος από το βέλτιστο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr  

Jose Aldo: Έβλεπα πορνό την ώρα του Diaz- McGregor

Diaz vs McGregor: Πως ο «αλήτης» απ’το Stockton σιώπησε τον περιβόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mike Tyson: «Έμπλεξε με τον λάθος άνθρωπο ο McGregor…»