16/05/2024

Μπείτε στο κλουβί κι αφήστε τα… facebook!

Η 23η Απριλίου μάλλον ήταν μακρινή ημερομηνία για να μπουν στο κλουβί οι Jon Jones και Daniel Cormier για δεύτερη φορά αφού δείχνουν αμφότεροι να μην κρατιούνται ενόψει της μάχης τους.

Με συνεχόμενες… social media αντεγκλήσεις οι δύο σούπερ MMAer σχεδόν σε καθημερινή βάση μας δείχνουν ότι μάλλον έπρεπε να μπουν νωρίτερα να παίξουν γιατί το «UFC 197» θέλει αρκετές εβδομάδες ακόμη.

Το UFC θέλει στην Ολυμπιάδα τις ΜΜΑ!

Σήμερα, ξανά και οι δύο κορόιδεψαν ο ένας τον άλλο στα social media με photoshop… καταστάσεις που παρομοίαζαν ο καθένας τον αντίπαλό του με καλτ φιγούρες από καθημερινές αμερικάνικες σειρές. Ο κόσμος πάντως με το παιχνίδι του διαδικτύου έχει πάρει… φωτιά και περιμένει πως και πως τη μεγάλη και ενδιαφέρουσα ρεβάνς.

Προβλέψεις: Τι βλέπεις για το Conor Vs Nate; 

Να θυμίσουμε πως οι δύο τους έπαιξαν τον Ιανουάριο του 2015 με τον Jones να κερδίζει τη μάχη, αλλά να χάνει αργότερα τα πάντα εξαιτίας των νομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε με τη χρήση ναρκωτικών, όπως και ενός ατυχήματος που προκάλεσε με το αυτοκίνητό του λίγο αργότερα.

Αυτόν αρνήθηκε ο McGregor για αντι – Dos Anjos

Για να μπούμε όλοι μαζί στο κλίμα, αφού μετά το McGregor – Diaz το Cormier – Jones ακολουθεί ας δούμε μερικά από τα καλύτερα της πρώτης μάχης των δύο κυρίων τον Γενάρη του 2015 στο «UFC 182». Επίσης μπορείτε να δείτε και βίντεο με τη συνάντηση των δύο σε εκείνη τη θρυλική συνέντευξη Τύπου που τα… έσπασαν όλα.

https://www.youtube.com/watch?v=DMcw77xb30A