03/05/2024

Μπαμπάς ο Conor – Θέλει μετοχές στο UFC!

ekptosiΈκανε τις αποκαλύψεις που περιμέναμε ο Conor McGregor στην συν. Τύπου μετά το UFC 205!

Καταρχάς, επιβεβαίωσε ότι θα γίνει μπαμπάς κάποια στιγμή στην αρχή του νέου χρόνου και είπε ότι μάλλον θέλει να κάνει ένα διάλειμμα τουλάχιστον μέχρι τότε.

Επίσης, είπε ότι θέλει να μιλήσει με το UFC σε άλλο επίπεδο για την συνέχεια. Υπενθύμισε ότι με την νέα ιδιοκτησία, διασημότητες όπως o Ben Affleck και ο Stallone έχουν πάρει μικροποσοστά του UFC και τόνισε ότι ξέρει την αξία του τώρα και θέλει να είναι συνεταίρος στο UFC για να συνεχίσει! Είπε ότι μπορεί να συνεχίσει και με τα λεφτά που παίρνει τώρα αλλά αν θέλουν πραγματικά να τους βοηθήσει και να αφοσιωθεί στο UFC πρέπει να τον κάνουν μέρος της επιχείρησης.

Ακόμη δεν έχουμε κάποια απάντηση από το UFC αλλά μας φαίνεται λίγο δύσκολο να μπορεί ένας αθλητής να είναι και ιδιοκτήτης της διοργάνωσης μέσα στην οποία αγωνίζεται. Μένει να δούμε αν υπάρχει τέτοιο ασυμβίβαστο και φυσικά αν θέλει το UFC να το προχωρήσει έτσι. Με τα χρέη όμως που έχει να πληρώσει η WME – IMG δεν είμαι σίγουρος ότι βολεύει τον Ιρλανδό αυτό αλλά αυτός θα ξέρει καλύτερα.

Δείτε όλη την μάχη:

Έγραψε ιστορία ο Mcgregor! (ΒΙΝΤΕΟ)