08/05/2024

Με Nivo και το GFC 8 της Θεσσαλονίκης

Ο Νίκος  «Nivo» Βουρλιώτης θα είναι ξανά ο παρουσιαστής του GFC, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη στις 13 Μαΐου στο PAOK Sports Arena. 


Ο ηγέτης των Goin’ Through είναι σταθερή αξία στην κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση από το GFC 5 το 2014 που σημαίνει ότι αυτό θα είναι το 4ο σερί event του μέσα στο οκτάγωνο. Ο ίδιος ανέβασε το μπάνερ στο προφίλ του στο facebook γράφοντας:

«Πίσω στο κλουβί, μαζί με τους καλύτερους, για μια ακόμα συγκλονιστική εμπειρία γεμάτη μάχες που δε θα ξεχάσει κανένας!!! Εξασφαλίστε άμεσα τα εισιτήρια σας. Σημειώστε, Σάββατο 13 Μαΐου 2017 … Μη λείψει κανείς!!!»

Το GFC πάει στην συμπρωτεύουσα για πρώτη φορά και θα έχει μια δυνατή κάρτα με πολλά δυνατά ονόματα από την βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο! Επιστρέφει στο ΜΜΑ ο Γιάννης Αρζουμανίδης, αγωνίζονται οι γνώριμοι της διοργάνωσης, Χρήστος Πλασάρης, Ρόμπερτ Ογκανεσυαν και Χριστίνα Καμενίτσα, ανεβαίνει πάνω ο Σταμάτης Μορούλης για να πάρει μια μεγάλη ρεβάνς από τον Βούλγαρο Nikolai Alexiev, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος θα κάνει το δεύτερο παιχνίδι του στο ΜΜΑ ενώ υπάρχουν και άλλες δυνατές συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη: 

O Σκαφιάς στο GFC 8 της Θεσσαλονίκης

.

Δείτε πως θα αποκτήσετε το εισιτήριο σας για το GFC της Θεσσαλονίκης!

.

Εκδρομή για το GFC 8 στην Θεσσαλονίκη με 65 ευρώ (όλα τα έξοδα πληρωμένα)

.

Βάζει… Dynamo το GFC