03/05/2024

Με «Jacare» έκλεισε την επιστροφή του ο Rockhold

Παρότι πριν από μόλις μερικές ημέρες ο Rockhold δήλωνε απογοητευμένος με τα χρήματα που του προσέφερε το UFC για την επιστροφή του μετά την απώλεια του τίτλου, τελικά όπως αποδείχθηκε χθες η «χρυσή τομή» βρέθηκε και πρώην πρωταθλητής επιστρέφει.

Μία καθόλου εύκολη και άνετη επανένταξη στα «θέλω» του οκταγώνου αφού το match up στέλνει τον σκληρό και σπεσιαλίστα στις υποταγές Jacare Souza απέναντι στον Αμερικάνο πρώην κορυφαίο της middleweight κατηγορίας.

Οι δύο MMAer έχουν παρελθόν μεταξύ τους καθώς είχαν συναντηθεί ξανά επί Strikeforce με τον «αλιγάτορα» να χάνει το παιχνίδι και τον τίτλο του τον Σεπτέμβριο του 2011.

Ο Jacare έχει κληθεί άλλη μία φορά μέχρι στιγμής να παίξει ρεβάνς από προηγούμενο promotion στο UFC και αυτό ήταν κόντρα στον Gegard Mousasi τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Βραζιλιάνος τον είχε «πνίξει» με γκιλοτίνα.

Στο τελευταίο του παιχνίδι ο Souza είχε κερδίσει τον Belfort και σε περίπτωση που πάρει τον αγώνα και στον Rockhold τότε δικαιωματικά αξίζει ματς τίτλου στην επόμενη πρόκληση.

Όσον αφορά τον Luke λίγο πολύ τα ξέρουμε τι έχει συμβεί αφού πριν από περίπου τρεις μήνες έχασε τον τίτλο του ανέλπιστα από τον Michael Bisping και περιμένει ξανά την ευκαιρία του για τη ζώνη.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Αυστραλία στις 26 Νοεμβρίου σε UFC Fight Night στην Μελβούρνη, η πόλη στην οποία τον ίδιο μήνα, αλλά πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τον τίτλο της η Ronda Rousey.

https://www.youtube.com/watch?v=aabnyfkB_Oo