29/04/2024

Με πρωταθλητή Sambo ο Παλαιολόγος στο «The Battle»

Μάχη με έμπειρο αθλητή από την Κροατία θα δώσει ο Γιάννης Παλαιολόγος κατά την επιστροφή του στο νέο «The Battle». Ο Zoran Dod προέρχεται από το στυλ του Sambo και η μάχη αναμένεται ενδιαφέρουσα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Μετά από τέσσερα χρόνια θα δει ξανά το απαιτητικό κοινό του THE BATTLE τον Γιάννη Παλαιολόγο να αγωνίζεται μέσα στο ring του κορυφαίου Ελληνικού Fight Show.

Ο »Greek Emperor» μετά από αγώνες σε ΗΠΑ και Ρωσία, θα αντιμετωπίσει σε αγώνα MMA με UFC Rules, τον Κροάτη πρωταθλητή στο SAMBO, Zoran Dod.

Ο Dod έχει ρεκόρ 9-8 στο επίσημο profile του στο Sherdog με 6 νίκες να προέρχονται με KO. Μιλάμε για έναν πολύ σκληρό αθλητή που ελάχιστες φορές έχει πέσει στην καριέρα του και η εμπειρία του στο SAMBO (τέχνη που έχει αγωνιστεί και ο Fedor Emelianenko) θα κάνουν το έργο του Παλαιολόγου πολύ δύσκολο.

Άλλος ένας αγώνας υψηλού επιπέδου στο The Battle 18 by WKN που θα σπάσει ταμεία, με όλο τον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων να συζητάει για τις αμφίρροπες μάχες που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Κλειστό του Tae Kwon Do».

Photo:Τaffpictures