19/05/2024

Μαυρωνάς, Μορούλης και Πετρούτσος στο One Round More

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την παρουσία ακόμα τριών σημαντικών ανθρώπων από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων,οι οποίοι θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο 4o(τέταρτο) εισαγωγικό σεμινάριο ”Η τέχνη του cutman part 1/3″.

Ο κορυφαίος αθλητής του ΜΜΑ, Σταμάτης Μορούλης,  θα είναι το μοντέλο στην τέχνη του hand-wrapping από τον Μιχάλη Σιούλη,  με σκοπό να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες τον τρόπο γίνεται το “δέσιμο” χεριών” στους αθλητές που αγωνίζονται στα rings και στα cage.

Ο “μεγάλος” δάσκαλος και ιδρυτής του Αείμαχον, Γιώργος Μαυρωνάς, θα παραστεί για να παρακολουθήσει και να συζητήσει μαζί μας την ύλη του σεμιναρίου και ο επίσης κορυφαίος αθλητής και διαιτητής του ΜΜΑ Χρήστος Πετρούτσος, θα παραστεί και με τις δύο ιδιότητες με σκοπό να μοιραστεί μαζί μας την μεγάλη του εμπειρία σαν αθλητής του ΜΜΑ και για τον ρόλο του διαιτητή σε ένα fight.

Τους ευχαριστούμε!

Ναπολέων Αναγνώστου                                                                                                               Μιχάλης Σιούλης