06/05/2024

«Ματωμένο» ξενύχτι στο σαββατιάτικο UFC

To UFC on FOX διεξάγεται στο Κολοράντο και οι Έλληνες φαν θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν τα ξημερώματα της Κυριακής. Το σόου αναμένεται εξαιρετικό…


Στο main event θα χτυπηθούν η Pena με την Shevchenko και η νικήτρια κατά 99% θα πάρει την ευκαιρία της για τίτλο κόντρα στην πρωταθλήτρια της κατηγορίας Amanda Nunes.

Ακριβώς από κάτω ο Donald Cerrone θα υποδεχτεί τον Jorge Masvidal με τους δύο fighter να υπόσχονται μπόλικο θέαμα στη μάχη τους. Αμφότεροι έτρεξαν όλες τις διαδικασίες για να συγκρουστούν μεταξύ τους και το UFC έσπευσε να κλείσει τον αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=aBFsGxDobxs&t=1463s

Παρακάτω, ο Andrei Arlovksi θέλει τη νίκη έπειτα από τρία συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα, αλλά με αντίπαλο τον ανεβασμένο και εξαιρετικά δυνατό Francis N’gannou δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Ο Γάλλος με καταγωγή από το Καμερούν είναι τρομακτικά δυνατός και το… σαγόνι του Andrei δεν είναι και στα καλύτερά του τα τελευταία χρόνια.

Η main card «κλείνει» με την επιστροφή του Caseres που θέλει τη νίκη κόντρα στον Knight. Υπενθυμίζουμε ότι ο Alex προέρχεται από ήττα κόντρα στον Μεξικανό Yair Rodriguez.

Σχετικά με τις μάχες εκτός της βασικής κάρτας ξεχωρίζουμε την πολύ ενδιαφέρουσα μάχη των Assuncao και Sterling στην bantamweight κατηγορία. Ο Βραζιλιάνος προέρχεται από ήττα τίτλου στο UFC 200 από τον πλέον πρωταθλητή Tj Dillashaw ενώ ο Sterling έχασε τον Μάιο από τον Caraway.

ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ 

Main Card 

Women’s Bantamweight Valentina Shevchenko vs. Julianna Peña
Welterweight Donald Cerrone vs. Jorge Masvidal
Heavyweight Andrei Arlovski vs. Francis Ngannou
Featherweight Alex Caceres vs. Jason Knight

Preliminary Card 

Middleweight Nate Marquardt vs. Sam Alvey
Bantamweight Raphael Assunção vs. Aljamain Sterling
Welterweight Bobby Nash vs. Li Jingliang
Light Heavyweight Luis Henrique da Silva vs. Jordan Johnson
Middleweight Eric Spicely vs. Alessio Di Chirico
Light Heavyweight Marcos Rogério de Lima vs. Jeremy Kimball

Preliminary Card 

Flyweight Alexandre Pantoja vs. Eric Shelton
Lightweight Jason Gonzalez vs. J.C. Cottrell