17/05/2024

Μάρκος Νταουκάκης: Eπιλέξαμε τον Μιχαηλίδη για Roosmalen γιατί είναι σκληρός και έχει εμπειρία

Ένας εκ των matchmaker του FFC ο Μάρκος Νταουκάκης «ανακρίθηκε» από το Fightsports.gr για τις επιλογές του στα ΜΜΑ παιχνίδια που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στο promotion. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Mr. ΕFL:

Η κάρτα στις ΜΜΑ του FFC είδαμε πως έχει λίγα ζευγάρια με Έλληνες. Ήταν δική σας απόφαση να μην συμπεριληφθούν πολλοί και γιατί;

“Όλοι γνωρίζουμε ότι το FFC είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση η όποια έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον και προβάλλεται σε πολλές χώρες του κόσμου. Είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν επομένως είναι λογικό η κάρτα να αποτελείται από αθλητές διαφόρων εθνικοτήτων.

Παρόλα αυτά δε θα το έλεγα ότι έχει λίγους έλληνες αθλητές. Το ζευγάρι Παλαιολόγος-Δημαράς, ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης, ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου όπως και ο Azure Maisuradze είναι όλοι αθλητές από ελληνικές σχόλες και έχουν τη βάση τους στην Ελλάδα.”.

Ποιο ζευγάρι είναι αυτό που ξεχωρίζει από την κάρτα και γιατί;

“Το ζευγάρι που ξεχωρίζει δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το Roosmalen Vs Μιχαηλίδης. Ολόκληρος ο μαχητικός κόσμος έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του σε αυτό το fight. Είναι το ντεμπούτο του Robin και όπως καταλαβαίνεις η προβολή θα είναι πολύ μεγάλη”.

Παλαιολόγος- Δημαράς πως καταλήξατε σε αυτό το ζευγάρι;

“Για το κλείσιμο της μάχης μεταξύ Pale και Δημαρά νιώθω ιδιαιτέρα ικανοποιημένος. Πρόκειται για μια πολύ αμφίρροπη μάχη που θα μπορούσα να αναλύω για ώρες. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε τις γωνίες των αθλητών να παίζουν σκάκι μέσα στο ρινγκ».

Γιατί επιλέξατε τον Αθηνόδωρο για τον Roosmalen;

«Η επιλογή του Αθηνοδώρου Μιχαηλίδη ήταν αποτέλεσμα μεγάλης σκέψης και ανάλυσης. Συζητήθηκαν πολλοί υποψήφιοι αλλά μετά από αρκετές εξελίξεις επικράτησε ο Αθηνόδωρος. Πρόκειται για έναν πολύ σκληρό αθλητή με εμπειρία τόσο στο ΜΜΑ όσο και στο kick και Thai. Αυτή η μάχη πιστεύω ότι θα αποτελέσει σταθμό για την πορεία του ελληνικού ΜΜΑ».