29/04/2024

Λιγοστεύουν οι μέρες της Cyborg στο UFC: Θέλει δημόσια συγγνώμη από τον Dana White

Το συμβόλαιο της Cris Cyborg με το UFC εξέπνευσε και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα μοιάζει απίθανο οι δύο πλευρές να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και στο μέλλον, τα θέματα είναι πολλά.


Η Βραζιλιάνα πρωταθλήτρια Cris Cyborg επιθυμεί να παίξει ρεβάνς με την Amanda Nunes, αλλά το συμβόλαιό της με το UFC έληξε και πρέπει να τρέξει μεγάλη διαδικασία για να γίνει η ανανέωση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Cyborg στον Ariel Helwani, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, αλλά και στη διάρκεια της συμφωνίας.

Για την Cyborg είναι άδικο να συμφωνήσει σε έξι αγώνων συμβόλαιο και να παίξει μία φορά το χρόνο, καθώς θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο το UFC την υποβαθμίζει και δεν την προωθεί…

Παράλληλα, σημειώνει ότι μετά την Amanda Nunes τι υπάρχει γι’ αυτήν; Ενώ το σημαντικότερο κομμάτι στο deal είναι η απαίτησή της ο Dana White να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα όσα έχει πει τελευταία, σχετικά με τ’ ότι η Cyborg φοβάται μήπως χάσει από την συμπατριώτισσα της.

Ο Dana White δεν ζητάει δημόσια συγγνώμη και η Cyborg φαίνεται να του εξέφρασε πρόσωπο με πρόσωπο τα προβλήματά της και μάλιστα σε έντονο ύψος. Όλα αυτά δείχνουν ότι οι μέρες της πρώην πρωταθλήτριας είναι μετρημένες υπό την αιγίδα του κορυφαίου ΜΜΑ promotion.