19/04/2024

Κύριλλος Γιακούμπ: «Στόχος μου να παίξω στο UFC»

To μεγάλο αστέρι της Fighting Global Team ετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη στο Cage Survivor

Το ανερχόμενο αστέρι της Fighting Global Team, Κύριλλος Γιακούμπ, ρίχνεται στην μάχη 29 Μαίου για το ντεμπούτο του στο δημοφιλές Cage Survivor.

Πρόκειται για ένα promotion που έχει αναδείξει την αφρόκρεμα των Ελλήνων MMAer στην χώρα και ο μαχητής του κυψελιώτικου συλλόγου θέλει να αρπάξει την ευκαιρία απ’τα μαλλιά. 

Ο Γιακούμπ θα αντιμετωπίσει τον Άγγελο Μανιάτη, που προέρχεται από μία δυνατή σχολή, το Mauronas Team, που έχει αναδείξει σημαντικούς μαχητές με πιο γνωστό τον Σταμάτη Μορούλη.

Παρόλα αυτά ο Γιακούμπ μιλώντας στο Fightsports.gr δήλωσε πανέτοιμος γι’αυτή την πρόκληση ενώ έθεσε τον πήχη ψηλά.

«Είμαι έτοιμος για όλα ενόψει του αγώνα αυτού, και είμαι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Έχω την τύχη να βρίσκομαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο όπως η Fighting Global Team, και σαν αθλητής νιώθω πολύ καλά σε αυτόν τον σύλλογο. Πιστεύω πως θα μπορέσω να φτάσω ψηλά και να αγωνιστώ εκτός συνόρων.

Μεγάλος μου στόχος και όνειρο είναι να παίζω στο UFC. Αυτό το σπορ για μένα είναι κάτι ξεχωριστό», δήλωσε στα πρώτα του λόγια ενώ ολοκληρώνοντας το σχόλιο του ενόψει του αγώνα έστειλε μήνυμα στον αντίπαλο του.

«Ελπίζω ο αντίπαλος μου να προετοιμαστεί κατάλληλα, γιατί αν επαναπαυτεί έστω και μία στιγμή, θα καταφέρω να τελειώσω το ματς», κατέληξε.