02/05/2024

Κων/να Χούσου: «Όνειρο η νίκη μου στο GFC 5»

Ενθουσιασμένη με την νίκη της επί της Χαράς Δημητρούλα στο GFC 5 του Σαββάτου και πλήρως ικανοποιημένη από την συμμετοχή της στην κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση στην Ελλάδα, δήλωσε στο fightsports.gr η Κωνσταντίνα Χούσου (Andre Galvao Greece) η οποία έγινε μόλις η δεύτερη γυναίκα στην Ελλάδα που πήρε νίκη σε επαγγελματική ΜΜΑ μάχη μέσα σε κλουβί. Πρώτη ήταν η Βούλα Ζέρβα το 2011 στο GFC 2 όπου κέρδισε την Κάλλια Κουρούνη.

«Noιώθω υπεροχα και τυχερη που ελαβα μέρος στο GFC 5! Ήταν ένα όνειρο για μένα να ζήσω αυτήν την μοναδική εμπειρία μέσα στο κλουβί  του gfc έχοντας απέναντι μου μία εξίσου άξια και δυνατή αντίπαλο!»

«Όσον αφορά την διοργάνωση πιστεύω ότι ήταν όλα τέλεια και θέλω να συγχαρώ από την πλευρά μου τον κ. Γιώργο Βεντούρα και όλη την ομάδα του GFC που ετοίμασαν όλο αυτό το υπερθέαμα..!!»

«Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου, Ιωάννη Μποτώνη και όλη την ομάδα των συναθλητών μου που ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να προετοιμαστώ κατάλληλα για αυτόν τον αγώνα γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα…!!!»