03/05/2024

Καταγγελία βόμβα: Ο Islam Makhachev έκανε IV θεραπεία μετά από τη ζύγιση που θεωρείται εκτός κανονισμού ντόπινγκ

Ο Dan Hooker λέει πως έχει στοιχεία στα χέρια του που αποδικνύουν ότι ο Islam ακολούθησε θεραπεία που είναι εκτός πλαισιού της USADA.

Ο συναθλητής του Alexander Volkanovski, Dan Hooker και πρώην αντίπαλος του Islam Makhachev έκανε μία γιγάντια καταγγελία κατά του Νταγκεστανού που αποτελεί σκάνδαλο και πρέπει να ερευνηθεί από τους αρμόδιους, καθώς ο Hooker λέει πως έχει στοιχεία! 

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος MMAer ανέφερε μέσω Tweet ότι ο Islam έκανε θεραπεία IV μετά από τη ζύγιση για το ματς η οποία από το 2015 που το UFC συνεργάζεται με την USADA θεωρείται μεθόδους εκτός πλαίσιου, δηλαδή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Τι είναι IV θεραπεία σύμφωνα με την αναζήτησή μας στο διαδίκτυο: Η ενδοφλέβια (IV) έγχυση βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων, χηλικών παραγόντων και αντιοξειδωτικών είναι ένας γρήγορος, αποτελεσματικός, ασφαλής και ισχυρός τρόπος χορήγησης ζωτικών θρεπτικών συστατικών στο σώμα. Η IV θεραπεία βοηθά στη βελτίωση της κυτταρικής ομοιόστασης, στην ισορροπία των θρεπτικών ουσιών μέσα σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον κυττάρων, προσφέροντας απαράμιλλη ισχύ και γρήγορα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα:

Πυγμαχία: Τυφλός μαχητής στην Αγγλία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά

Creed 3: Επιστροφή του Adonis με…villain πιο κακό από τον Tyson!

Μανώλη Καλλιστή έκανες το καλύτερο ΚΟ Έλληνα στο εξωτερικό;