29/04/2024

Καλλιονίδου, Κρομμύδα, Καμενίτσα προβλέπουν το McGregor vs Alvarez

Οι καλύτερες MMAer της Ελλάδος, μιλούν σήμερα στο Fightsports.gr για την μεγάλη Κυριακάτικη μάχη του Conor McGregor με τον Eddie Alvarez, κάνοντας την πρόβλεψη και το σχόλιο τους γι’αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Ελίνα Καλλιονίδου, Φωτεινή Κρομμύδα και Χριστίνα Καμενίτσα ανοίγουν τα… χαρτιά τους.

Ελίνα Καλλιονίδου: Νικητής ο McGregor

«Θεωρώ πως ο Conor McGregor θα προσπαθήσει να κρατήσει το παιχνίδι στο όρθιο, μία παρόμοια τακτική που ακολούθησε και με τον Nate Diaz. Θα αποφύγει το έδαφος. Αν πάνε όμως εκεί, θα προσπαθήσει να έχει τον έλεγχο και πάλι ο Ιρλανδός. 

ekptosi

Φωτεινή Κρομμύδα: Εύκολο για ΜcGregor

Μεγάλο φαβορί για το ματς με τον Eddie Alvarez έδωσε τον Conor McGregor και η Φωτεινή Κρομμύδα:«Θα νικήσει ο Conor McGregor, γιατί ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει και θεωρώ πως είναι εύκολο ματς για εκείνον». 

McGregor «δαγκωτό» και η Καμενίτσα!

«Πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Conor McGregor διότι έχει αποδείξει πόσο πολύ το θέλει, ειδικά μετά την ήττα από τον Nate Diaz.Θα τελειώσει σύντομα το παιχνίδι γιατί είναι και οι δύο φοβεροί αθλητές. Ίσως στον δεύτερο γύρο με κάποιο νοκ άουτ. Αλλά ΜΜΑ είναι αυτές, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει».