21/05/2024

Καλλιονίδου, Κάργα και Καμενίτσα σχολιάζουν το Rousey vs Nunes

Οι τρεις ΜΜΑ αθλήτριες βλέπουν από την δική τους οπτική το μεγάλο παιχνίδι που διεξάγεται τα ξημερώματα μεταξύ της Ronda Rousey και της Amanda Nunes στα πλαίσια του UFC. Δείτε τι λένε Ελίνα Καλλιονίδου, Σοφία Κάργα και Χριστίνα Καμενίτσα. 


Ελίνα Καλλιονίδου

Η αθλήτρια από την Πρέβεζα που πρόσφατα αγωνίστηκε στο Bellator σε ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό με την Sinead Kavanagh, μας δίνει τα φώτα της και βλέπει Ronda Rousey:

«Πιστεύω πως η Rousey έχει προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και νομίζω είναι αποφασισμένη να πάρει την ζώνης πίσω… Της ανήκει»!

Χριστίνα Καμενίτσα 

Για τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις προετοιμάζεται η Χριστίνα Καμενίτσα που θα έχει γεμάτη δραστηριότητα την νέα χρονιά. Όπως και η Gunner παραπάνω, ψηφίζει Ronda δαγκωτό:

 «Η Rousey θα κερδίσει. Είναι εδώ και ένα χρόνο τώρα, που κάνει μόνο προπόνηση και έχει αφοσιωθεί, σε αυτήν κι όχι στα φώτα, που προφανώς μετά την ήττα της, την απογοήτευσαν, απ’ όσα ειπώθηκαν.Σαν αθλήτρια είναι και θα είναι η κορυφαία, είναι δυνατότερη και θα κερδίσει στον πρώτο γύρο με νοκ άουτ. Η Nunes φαίνεται να έχει καλή ψυχολογία, αλλά δεν νομίζω να πάει το παιχνίδι της στο striking, όπως φαντάζεται. Θα είναι ματσάρα, όπως και να χει»!

Σοφία Κάργα

Αγώνες ενόψει για την Σοφία Κάργα που θα ταξιδέψει τον επόμενο μήνα για μάχη στην Ιαπωνία. Η νεαρή αθλήτρια βλέπει την Ronda Rousey νικήτρια και μάλιστα με υποταγή!

«Το παιχνίδι θα τελειώσει στον δεύτερο ή τρίτο γύρο με υποταγή ή νοκ άουτ από την Ronda. Πιστεύω ότι θα δούμε πολύ καλό και τεχνικό striking από την ίδια».

ekptosi