04/05/2024

Κάποιος είπε ότι αποσύρεται ο Gustafsson…

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην MMA κοινωνία πριν από μερικούς μήνες η «είδηση» πως ο Alexander Gustafsson σταματάει από το UFC και γενικά από το άθλημα!

Αρκετό καιρό μετά ο Σουηδός σούπερ σταρ βρέθηκε καλεσμένος στο «MMA Hour» ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε είπε τη λέξη «αποσύρομαι» και πως τα media κάνουν ουσιαστικά την τρίχα… τριχιά.

Σύμφωνα με τον Alexander οι ήττες από Jones, Cormier και Johnson ήταν πικρές. Ειδικά οι δύο πρώτες λέει ο «Βίκινγκ» πως τον έβγαλαν εκτός εαυτού γιατί βρέθηκε τόσο κοντά στη νίκη, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε!

Ουδέποτε όμως λέει ο Gustafsson είπε σε κανέναν ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αναφέρει πως το μόνο που είχε πει εκείνη την περίοδο είναι ότι χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα για να τα βρει με τον εαυτό του πρώτα απ’όλα και έπειτα να δει τι θα κάνει μέσα στο κλουβί.

Για την οικονομία του θέματος σε όσους δεν γνωρίζουν υπενθυμίζουμε ότι ο Σουηδός πρώην διεκδικητής όχι απλά δεν σταμάτησε αλλά επέστρεψε με νίκη πρόσφατα στο UFC του Αμβούργου εκεί που επικράτησε του Jan Błachowicz.