11/05/2024

Κάνει την… κότα o GSP για να μην τον αντιμετωπίσει λέει ο Lawler!

Σφοδρή επίθεση προς το πρόσωπο του Georges St. Pierre εξαπέλυσε ο πρώην welterweight πρωταθλητής Robbie Lawler. Σύμφωνα με τον «Ruthless» o θρυλικός Καναδός φοβάται να μπει στο κλουβί μαζί του.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν ο GSP είπε ότι είναι «free agent» από το UFC περιγράφοντας το στόρι των διαπραγματεύσεων  με τον οργανισμό για την επιστροφή του.

Στη διήγηση του ο GSP λέει ότι μιλούσε από το Φεβρουάριο μιλούσε με τον Dana για να κανονιστεί η επιστροφή του όμως όλο τα πράγματα στράβωναν. Τελικώς ο Καναδός είπε ότι έβαλε τελεσίγραφο στο UFC να κλειστεί αγώνας και αργά τη νύχτα της λήξης της προθεσμίας ο Dana του είπε να αγωνιστεί με τον Lawler.

Σ’εκείνο το σημείο ο πρώην πρωταθλητής είπε ότι γνώριζε πως αυτή η πρόταση δεν οδηγεί πουθενά γιατί προσφάτως ο Robbie είχε αποσυρθεί από τον αγώνα με τον Cerrone και το UFC 205. Ο GSP θυμήθηκε ότι ο Lawler είχε πει ότι θέλει να κάνει ένα «break» από το άθλημα οπότε και δεν προχώρησε το deal.

Με τις τοποθετήσεις αυτές ο GSP… ξύπνησε τον Robbie ο οποίος ξαφνικά δηλώνει έτοιμος για αγώνα χαρακτηρίζει τον Καναδό ψεύτη και δειλό που δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Περίεργη ιστορία, ειδικά από πλευράς του Lawler που αποσύρθηκε από ένα παιχνίδια για να γίνει καλά στο σώμα και στην ψυχή, αλλά τώρα λέει ότι μίλησε με τον Dana και είναι έτοιμος!